Space Pitch 2022 on onnistuneesti takana. 11:stä pitchaukseen osallistuneesta yrityksestä sekä yleisön että tuomariston ykkösvalinnaksi nousi tamperelais-seinäjokelainen Supercritical Synthesizers. Yritys tekee nimensä mukaisesti syntetisaattoreita kustannustehokkaasti yhdistämällä analogisen teknologian halutut ominaisuudet digitaaliseen tarkkuuteen ja hallittavuuteen. Kunniamaininnan sai kahden nuoren suunnittelijan perustama Young Finnish Design Oy, joka kokoaa nousevat nuoret suunnittelijat saman katon alle ja tarjoaa yrityksille suunnittelupalveluita, kuten sisustussuunnittelua, tuotesuunnittelua, graafista suunnittelua, palvelumuotoilua, UX-UI-suunnittelua ja teollista muotoilua.

Tuomaristo kiitteli Supercritical Synthesizersin pitchausta.

– Teillä oli hyvä pitchi, olette valmis kokonaisuus, teillä on sydän siinä, mitä teette. Tuote on jo testattu markkinoilla maksavilla asiakkailla. Teillä on myös selkeä kilpailuetu, joka todistettu markkinoilla. Ei välttämättä luvassa 100 miljardin euron liiketoimintaa, mutta voitte päästä omassa kategoriassanne maailman parhaaksi, totesi Turo Numminen.

Supercritical Synthesizers ansaitsee voitostaan matkan sTARTUp day -tapahtumaan Tartoon maaliskuussa 2023.

Illan key note Piia Maaranen muistutti kasvuyritysjohtajan, sijoittajan ja hallitusammattilaisen kokemuksella yhdestä yksinkertaisesta periaatteesta, jolla myös pitchaaminen helpottuu: mieti, miksi yrityksesi on olemassa.

– Ymmärtämällä miksi teet mitä teet ja johtamalla merkitystä ja viestimällä siitä sekä henkilöstölle että asiakkaille ja sidosryhmille, voi yrityksesi kukoistaa.

Tapahtuma kokosi tänäkin vuonna tuvan täyteen kiinnostuneita. Osallistujat kehuivat mm. monipuolista yrityskattausta ja verkostoitumisen mahdollisuuksia. ”Maailmanluokan tapahtuma”, ”inspiroiva tunnelma”, palautteissa todettiin.

Into kiittää lämpimästi sekä kaikkia pitchaajia, ”leijonia” että yleisöä onnistuneesta illasta. Vuonna 2023 palataan asiaan, eikö?

Tässä vielä kaikki pitchaukseen osallistuneet yritykset:

InLove Group

Hortimill

Supercritical Synthesizers

In Between Consulting

Weny Oy

Young Finnish Design Oy

Howya Solutions Oy

Mediclaudo Oy

Ozonium Oy

Genisys Oy

Lainappi Oy

After movie illan tunnelmista