Seinäjoen sijainti valtateiden risteyksessä ja valtakunnallisen pääradan varrella sekä alueella suunnitteilla oleva rahtidrooni- ja sähkölentotoiminta mahdollistavat alueen kehittymisen yhdeksi Suomen merkittävimmistä liikenteen keskuksista.

Haluatko olla mukana rakentamassa tätä tavoitetta? Ovatko lento-, raide- ja ajoneuvoliikenne ja niiden kehittäminen intohimosi? Ovatko nollapäästöisyys, sähköistys, autonomisuus ja digitaalisuus osa päivittäistä sanavarastoasi? Mikäli vastasit kyllä, hae meille töihin!

Haemme

ASIANTUNTIJAA

toimimaan aktiivisesti kansallisissa ja kansainvälisissä liikkumisen verkostoissa, seuraamaan ja analysoimaan tulevaisuuden liikkumisen trendejä ja teknologiakehitystä sekä kehittämään tavaroiden ja ihmisten liikkumista perinteistä poikkeavilla tavoilla.

Sinulla on soveltuvaa korkeakoulututkinto, osaat sujuvasti suomea, englantia ja miksei ruotsiakin. Sinulla on tai olet rohkea solmimaan kontakteja ja verkostoja sekä kotimaisiin että kansainvälisiin kumppaneihin, yrityksiin ja TKI-organisaatioihin.

Me tarjoamme sinulle innostavan työyhteisön ja mahdollisuuden luoda Seinäjoen alueelle merkittävää uutta osaamista ja vaikuttavuutta.

Tehtävä on määräaikainen 31.7.2024 saakka ja täytetään, mikäli Kestävä ja ketterä liikkuminen -hanke saa rahoituksen. Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen sekä yhden minuutin mittainen esittelyvideo torstaihin 10.11.2022 mennessä osoitteeseen rekry@intoseinajoki.fi.

 

Lisätietoja: Hannemari Niemi (p. 040  145 1300) to 27.10. klo 14-16, pe 28.10. klo 14-16 ja ma 31.10. klo 9-11.

 

Into Seinäjoki Oy on kaupungin kehitysyhtiö, jonka keskeinen tehtävä on varmistaa, että yrityksillä on Seinäjoella parhaat mahdollisuudet toimia ja kehittyä. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset.  
 
Into Seinäjoki on Suomen innostavin työpaikka vuosimallia 2021. Mm. näin kollegamme suosittelee Intoa: Into sopii loistavasti sopivan itseohjautuville tyypeille. Meillä saa vapautta kehittää omaa ja sitä kautta tietenkin myös Inton toimintaa.

Katso lisää Intosta työpaikkana täältä.