Haluaisitko lähteä merta edemmäs kalaan, hakemaan kansainvälistä kasvua? Suuntaamme tammikuun loppupuolella Euroopan vuoden 2024 kulttuuripääkaupunkiin Tarttoon startup-teemassa. Mutta miksi? No koska siellä järjestetään yksi Baltian alueen suurimmista startup-tapahtumista ja haluamme viedä alueemme yrityksiä ottamaan siitä hyödyn irti!

sTARTUp Days on Viron Tartossa 24.-26.1.2024 järjestettävä kansainvälisen mittakaavan kasvuyritystapahtuma, jossa voit kohdata potentiaalisia sijoittajia, pitchata satapäiselle yleisölle ja löytää kasvukumppaneita uudelta markkinalta. Tapahtuma kerää noin 3900+ osallistujaa. sTARTUp Dayn ytimenä oli selkeästi uusiin kontakteihin tutustuminen, mikä onnistuu helposti Brella-sovelluksen avulla. Uusia kontakteja pääsee tapaamaan erilaisissa tapahtumaosuuksissa ja matchmaking-alueella. Tällä kertaa olemme tapahtumassa esillä myös omalla osastolla, jossa esittelemme Seinäjoen elinvoimaista yritysympäristöä.

sTARTUp Day Bolt keynote speech

sTARTUp Day -tapahtuman lavoilla kuullaan kuumista puheenaiheista, täsmätietoa trendeistä ja tietenkin kasvun mahdollistajista. Ohjelmassa on työpajamaisia keskusteluja pienemmissä ryhmissä, isoja keynoteosuuksia ja tietenkin huimia palkintoja tarjoava pitchauskisa, johon voi hakea vielä 17.12.2023 saakka. Jos päätät hakea mukaan, voimme sparrata hakemuksen teossa.

Yhteistyökaupunkimme Tartto markkinoi itseään maailman startup-mielisimpänä kaupunkina, jossa innovaatiot kumpuavat hyvinvoivista ihmisistä. Kaupunki on strategisesti panostanut elinvoimaisen startup-kulttuurin kehittymiseen ja tähtää Baltian startup-pääkaupungiksi. Ja se näkyy sTARTUp Dayssä!

Matkaan mukaan? Muutama paikka vielä jäljellä

Nyt me keräämme porukkaa yhteen inspiroitumaan Tarton huikeasta startup-hengestä. Yhteinen kasvuhenkinen reissu kohti Tarttoa startataan tammikuussa 2024. Lennolle Seinäjoelta Tarttoon on enää YKSI paikka jäljellä, muita matkustusvaihtoehtoja on enemmänkin. Omakustanteiselle reissulle voi ilmoittautua 15.12.2023 saakka.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU sTARTUp Day -REISSULLE 15.12.2023 mennessä >>

Seinäjoen delegaatiota sTARTUp Day 2023 -tapahtuman kuvauspisteellä

Viime vuoden reissulle lähdimme laajalla ekosysteemiotteella ja se olikin monesta näkökulmasta antoisa. Mukanamme oli Space Pitch -tapahtuman voittajan Supercritical Synthesizerin lisäksi muutama muu yritys ja Seinäjoki Entrepreneurship Societyn edustusta. Lue viime vuoden reissuajatuksia TÄÄLTÄ 

Tämä tekeminen on osa isompaa startup-kulttuuria edistävää tekemistä Into Seinäjoki Oyllä. Kokonaisuutta toteutetaan osana seuraavien toimijoiden ja hankkeiden yhteistekemisenä:

Kohti kestävämpää logistiikkaa ja uutta yhteistyötä Seinäjoen ja Tarton alueiden välillä (LEADER) (Lue lisää Kehityshankkeet-sivulta)

Food & Tech Startup – ekosysteemit startupien kasvualustana (EAKR)

Enterprise Europe Network – yrityspalvelut käden ulottuvilla