Rekryrintamalla tuntuu käyvän kova kuhina varsinkin näin alkuvuodesta. Kasvun tueksi tarvitaan uutta osaamista, ja osa yrityksistä suuntaa katsettaan jo kesätyörekryihin. Monessa yrityksessä kuitenkin pohditaan, mistä niitä uusia osaajia yrityksen tarpeisiin oikein löytyy. Mistä tavoittaa potentiaalisia työnhakijoita? Miten varmistaa, että yrityksen työnantajamielikuva on kunnossa? Miten ja missä pitäisi huudella, että ”meillä on kiva tehdä töitä – tuu säkin mukaan”.

Vaikka iso-K tuntuu pitävän meitä otteessaan, ei anneta osaajapulan ottaa yhtä kovaa niskalenkkiä. Osaajanälkään on tarjolla heti alkuvuodesta useita innostavia tilaisuuksia. Tässä muutama täsmävinkki ajankohtaisista tapahtumista ja valmennuksista. Tartu tilaisuuksiin, ilmoittaudu mukaan, hae uusia ajatuksia ja eväitä kevään rekrytointeja vauhdittamaan!

 

MEIRÄN REKRY 26.-27.1.2022

TE-palveluiden järjestämä rekrytointitapahtuma kokoaa yhteen eri alojen työnantajat ja työnhakijat. Maksuton tapahtuma. Toteutetaan virtuaalitapahtumana Tavata-alustan kautta. Näytteilleasettajille järjestetään noin viikko ennen messuja tilaisuus, jossa opastetaan Tavatan käyttöä.

Ilmoittaudu mukaan verkostoitumaan ja rekrytoimaan uusia työntekijöitä!

 

VETOVOIMA -AAMUKAHVIT 26.1.2022

Teemana tekniikan alan yritysten työnantajamielikuva. Aamukahvitapahtumassa kuullaan aitoja kokemuksia työnantajamielikuvan kehittämisestä kentältä, yritykseltä yritykselle. Puhumassa:

  • Tomi Salo, Valmet Automotive: ”Miten ylläpidetään ja kehitetään työnantajamielikuvaa”
  • Tero Yliselä ja Henri Saarimaa, MSK Group: ”Miten johtamiselle ja esimiestyöllä vaikutetaan työnantajamielikuvaan ja sisäiseen työnantajakuvaan”
  • Marko Jyllilä, Relicomp: ”Osaajien nostaminen esille, tarinat työnantajamielikuvan kehittäjänä”

Ilmoittaudu mukaan!

 

FINLAND WORKS -REKRYMESSUT 16.2.2022

Osaajia ulkomailta? Matalan kynnyksen virtuaalimessut tulossa helmikuussa. Lisätietoja EURES-neuvoja Sanna Davidssonilta, sanna.davidsson@te-toimisto.fi, 0295 046588. Sanna kertoo mielellään lisää! Lisäinfoa löytyy myös täältä.

 

REKRYKAFFIT 23.2.2022

Mistä ja miten kansainvälisiä osaajia eteläpohjalaisiin yrityksiin? EURES ja kansainvälisen työnvälityksen palvelut esittäytyvät. Osaajien haku, kansainväliset rekrymessut, kielikoulutus jne.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy ELY / Etelä-Pohjanmaan yrityspalveluiden sivuilta.

 

REKRYKAFFIT 9.3.2022

Oppisopimuksen monet mahdollisuudet osaavan työvoiman turvaamiseksi. Sedu esittelee oppisopimuksen mahdollisuudet nykyisen henkilöstön osaamisen kehittämiseen, uusien työntekijöiden rekryyn, kesäoppisopimuksiin, yrittäjän oppisopimuksiin sekä tutkinnon loppuun suorittamiseen.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyy ELY / Etelä-Pohjanmaan yrityspalveluiden sivuilta.

 

BUUSTIA KANSAINVÄLISIIN REKRYTOINTEIHIN -VALMENNUSPALVELU YRITYKSILLE

Kärsitkö työvoima- tai osaajapulasta yrityksessäsi? Haluaisitko saada kansainvälisten työntekijöiden tuomaa osaamista yritykseesi, mutta et tiedä, mistä aloittaa? Hae mukaan valmennukseen!

Valmennus on maksuton ja se on tarkoitettu Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan pk-yrityksille, jotka haluavat rekrytoida kansainvälisiä osaajia. Valmennuksessa saa myös tietoa saatavilla olevista tukitoimista sekä tukea työyhteisöjen kulttuurien kehittämiseen kansainvälistymiselle otolliseen suuntaan. Valmennuksen avulla lisätään tietoisuutta kansainvälisten osaajien tuomasta lisäarvosta liiketoiminnalle ja työyhteisölle. Valmennuksen toteuttaa Vaasan yliopiston Executive Education yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

 

UUSI TE-LIVE -PALVELU!

TE-live on uudenlainen kanava kertoa avoimista työpaikoista ja samalla oiva mahdollisuus vaikuttaa positiivisesti työnantajamielikuvaan. Rekrylähetyksessä – joko studiossa tai etänä – pääset kertomaan syvemmin edustamasi organisaation arvoista ja työkulttuurista sekä vastailemaan hakijoiden kysymyksiin yhdellä kertaa, jolloin hakijat ymmärtävät paremmin, millaista osaajaa oikeasti tarvitsette.

 

Ja vielä jälkkärinä muistuttelen Inton ylläpitämästä TÖIHIN SEINÄJOELLE -palvelusta.

Autamme ja tuemme yritystäsi uusien osaajien löytämisessä. Töihin Seinäjoelle -palvelussa voit maksutta ilmoittaa yrityksesi avoimista työtehtävistä. Samalla osallistut yhteisiin rekrytointikampanjoihimme ja saat yrityksellesi näkyvyyttä Inton markkinointiponnistusten kautta. Palvelua kannattaa hyödyntää myös kesä-/kausityöpaikkojen sekä työharjoittelupaikkojen osalta. Käy kurkkaamassa miltä palvelu näyttää!

 

Menestystä rekrykevääseen!

Anu Portti, Into Seinäjoki, anu.portti@intoseinajoki.fi