Benjami auttaa Intoa syksyn

Benjami Hautala on aloittanut viiden kuukauden harjoittelujakson Intossa. Hän pääsee uppoutumaan syksyn aikana monipuolisesti Inton tekemiseen. Tässä lyhyesti Benjamista.

Kuka olet? mitä opiskelet ja miksi päädyit Intoon harjoitteluun?
– Olen Benjami Hautala, 23 v. nuori mies Hyllykalliolta, tosin nykyisin seinäjokinen. Opiskelen liiketaloutta Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja suuntauduin opinnoissani johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Intoon hain harjoitteluun, koska Into työskentelee yritysten parissa monin eri tavoin, joten uskon saavani tästä harjoittelusta paljon oppia niin yritysmaailmasta kuin yrityksen perustamisvaiheista jo toimivan yrityksen kehittämiseen.

Millaisiin töihin olet päässyt käsiksi ja mitä on syksyn mittaan luvassa?
– Tähän mennessä olen auttanut tapahtumapuolella ja niihin liittyvissä asioissa, kuten markkinoinnissa tai potentiaalisten puhujien etsinnässä. Syksyn aikana on edessä työskentelyä Liikeideat lentoon –konseptin parissa ja projektin tuottamista yritysten omistajanvaihdoksista.

Mikä sinusta tulee isona?
Isona tavoitteeni on toimia yrittäjänä. Eikä mielellään yksinyrittäjänä, vaan perustaa sellainen yritys, joka työllistää muita, koska tykkään toimia tiimissä ja tehdä yhdessä muiden kanssa.

Ota yhteyttä: Benjami Hautala, puh. 050 345 0618

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa