Into Seinäjoki nostaa esiin ja haastattelee Seinäjoen alueen 4H-yrittäjiä. Alueellamme on todella vahvaa 4H-yritystoimintaa ja tarkoituksemme on kannustaa ja innostaa nuoria yrittäjyyteen.

Pyysimme haastatteluun uunituoreen 4H-yrittäjän Miisa Talasmäen. Miisan yritys MUA Miisa tarjoaa pääasiassa maskeerauksia, mutta tarkoituksena on jatkossa tehdä myös meikkauksia ja kynsien geelilakkauksia. Miisan yrityksellä on Instagram-tili @muamiisa, josta voi käydä katsomassa hänen töitään.

Miisa kertoo, että maskeeraus on alun perin rakas harrastus, josta muiden kannustamana syntyi lopulta 4H-yritys. Miksi ei, jos kerran omasta harrastuksestaan voisi tehdä itselleen työn ja tienata sillä. Miisasta parasta yrittäjyydessä onkin juuri se, että saa todellakin tehdä juuri sitä, mistä tykkää.

Maskeeraajan työssä lähikontaktit asiakkaan kanssa kuuluvat asiaan, joten korona on ollut haaste myös nuorelle yrittäjälle. Tästä huolimatta Miisalla on jo myös tulevaisuuden suunnitelmia ja haaveita yritystoiminnalleen. Hän haluaisi tulevaisuudessa tehdä yrittäjänä kampaajan työtä ja siinä sivussa myös meikkauksia. Haaveena on myös päästä tekemään teatteriin maskeeraajan töitä ja Miisa uskookin oman yrityksen auttavan kyseisen unelman toteutumisessa.

”Jos sinulla on esimerkiksi rakas harrastus, josta on mahdollista perustaa yritys, perusta se”, Miisa kannustaa. Mitäs siihen muuta edes lisäämään!

Videotuotanto: Susanna Jaskari

Kiinnostaako yrittäjyys? Ota yhteyttä:

Jussila Eeva
Palvelupäällikkö
Liikeidean kehittäminen, alkavan yrittäjän palvelut