Moikka! Täällä kirjoittelee Laura Sainio, Inton harjoittelija vuosimallia syksy 2023!

Opiskelen tällä hetkellä kolmatta vuotta Liiketalouden tradenomiksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa. Intolla harjoittelussa mun hommat pyörii pääasiassa tapahtumien, somen ja markkinoinnin, sekä viestinnän ympärillä!

Into Seinäjoesta olen kuullut alun perin opintojeni kautta, sillä Into tekee tiivistä yhteistyötä SeAmk:in kanssa. Kun työharjoittelupaikan etsimisestä tuli ajankohtaista, palautui Into mieleeni kiinnostavana mahdollisuutena, ja päätin laittaa avointa hakemusta harjoittelupaikasta menemään. Pian saapuikin myös kutsu haastatteluun, ja jännittäminen sai alkaa! Odotellessani vastausta harjoitteluun pääsystä, tutkin Inton verkkosivuja ja someja yhä tarkemmin, ja nälkä kasvoi niin sanotusti syödessä. Kevään edetessä toivoin joka päivä enemmän ja enemmän, että pääsen syksyksi harjoitteluun Inton riveihin. Ja täällä sitä nyt ollaan, jes!

Harjoittelua on ehtinyt kulua vasta muutamia päiviä, mutta jo nyt fiilikset tulevasta syksystä Intolla ovat ihan mahtavat! Pääsin heti alkuun auttelemaan Inton tapahtumissa, ja sain välittömästi tunteen siitä, että nyt ollaan semmoisen asian äärellä, joka tuntuu omalta ja kiinnostavalta tekemiseltä. Myös vastaanotto Inton henkilökunnalta on ollut ihana! Apua ja vahvistusta omaan tekemiseen voi mennä kysymään huoletta, ja apua myös saa aina tarvittaessa, joten yksin jäämisestä askarruttavien asioiden kanssa ei tarvitse huolehtia. Hommat eivät myöskään varmasti lopu kesken, vaan aina löytyy jotain tekemistä kun menee rohkeasti kysymään!

Uskon, että syksyn aikana pääsen kehittämään todella paljon omaa osaamistani, ja oppimaan myös paljon uutta useilla eri osa-alueilla. Odotankin innolla mitä kaikkea tulevat kuukaudet tuovat tullessaan Inton matkassa!

Yhteystiedot: Laura Sainio, laura.sainio@intoseinajoki.fi, puh. 044 333 7321