Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Teemme töitä alueemme yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Työskentelemme vahvasti myös alueen ja yritysten kansainvälistymisen eteen.

Haemme nyt projektipäällikköä Interreg Baltic Sea Region (BSR) -rahoitteiseen kehityshankkeeseen.

Työssä onnistumisessa auttaa, mikäli sinulla on:

–       kykyä johtaa omaa työtäsi ja toimia aktiivisesti ja oma-aloitteisesti

–       intoa toimia osana kansainvälistä tiimiä

–       sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

–       hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

–       ymmärrystä vihreän siirtymän ja digitalisaation merkityksestä liiketoiminnassa

Eritysplussaa:

–       kokemus kansainvälisissä verkostoissa toimimisesta

–       kokemus Interreg-rahoitusohjelmasta sekä aluekehitysprojekteista ja hankemaailmasta

–       alueemme yrityspalveluverkoston ja -kentän tuntemus

Mitä hankkeessa tavoitellaan?

”eRural resilience”-hankkeessa kehitetään yrityspalveluiden laatua, yhteistä oppimista ja osaamisen vaihtoa, verkoston yhteistyötä (alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti) sekä uudenlaisia työkaluja ja tapoja tukea maaseutualueilla sijaitsevia yrityksiä liiketoiminnan kasvussa ja digitalisaatiossa. Yhdessä hankepartneriverkoston kanssa alueille käynnistetään mm. eBIO HUB-osaamiskeskittymiä.

Ketkä ovat hankkeen kohderyhmää?

Hankkeen varsinaisena kohderyhmänä ovat yrityspalveluorganisaatiot ja välillisenä kohderyhmänä maaseutumaisilla alueilla, ns. biotoimialalla, toimivat yritykset.

Mistä projektipäällikkö vastaa ja kenen kanssa?

Projektipäällikkö vastaa ”eRural resilience”- hankkeen toimenpiteiden toteutumisesta ja tavoitteiden saavuttamisesta osana hankekokonaisuutta yhdessä Inton kehittämistiimin ja kansainvälisen partneriverkoston kanssa. Hanke on 14 partnerin ja kolmen liitännäispartnerin yhteishanke. Kokonaisuutta johdetaan Tartosta (Tartumaa Municipal Association). Muita kumppaneita on mm. Tanskasta, Puolasta, Saksasta, Liettuasta ja Latviasta. Suomalaisina partnereina hankkeessa ovat Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut (JPYP) sekä Centria amk.

Creating resilient rural communities in BSR based on the opportunities of digital bio businesses (eRural resilience) -hanke on kolmevuotinen ja saa rahoituksensa Interreg Baltic Sea region -ohjelmasta.  Hanke starttaa Into Seinäjoen osalta loppuvuodesta 2023.

 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 22.11.23 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: projektipäällikkö).

 

Lisätietoja: Kehitysjohtaja Hannemari Niemi, puh. 040 145 1300, hannemari.niemi@intoseinajoki.fi.

Puhelimitse tehtyihin tiedusteluihin parhaiten saat vastauksen 1.-3.11. tai 6.11.2023.

 

Videolla Hannemari Niemi kertoo lisää projektipäällikön työtehtävästä.