Into järjesti vuonna 2022 yhteensä 70 tapahtumaa, joissa kaikissa maalina verkostoida yrittäjiä keskenään ja tarjota uusia ideoita ja valmiuksia yritystoimintaan. Jos lasketaan vuodesta potentiaaliset tapahtumaviikot (noin 43 viikkoa) saadaan viikkoa kohden 1,63 tapahtumaa. Koronan ja sen tuomien lieveilmiöiden takia jouduimme myös perumaan useita tapahtuma etenkin alkuvuonna, joten niiden toteutuessa näyttäisi toteuma varmasti kahta tapahtumaa per viikko. Melkoinen määrä, vai mitä!

Tapahtumaosallistujatavoite oli 1400, joka ylittyi juuri. Kiitos teille! Erityisesti halusimme nostaa tänä vuonna kolmea teemaa: osaavan työvoiman saatavuus, vastuullisuus ja digitalisaatio, joista kustakin oli tavoitteena 5 tapahtumaa. Erilaisia rekrytointiin liittyviä tapahtumia olimme järjestämässä kokonaan tai kumppanina yhteensä 9, vastuullisuutta käsiteltiin viidessä tilaisuudessa. Digiloikka harpattiin myös tapahtumapuolella – erilaisia digi-teemoja käsiteltiin yhteensä 15:ssä eri tapahtumassa.

Tapahtumia on ilo järjestää myös ensi vuonna, kun katsoo osallistujien palautetta tältä vuodelta. Koostimme innostavimpia kommentteja avoimesta palautekentästä ja tuli kyllä tapahtumakoordinaattorille vallan tippa linssiin.

Kiitos ja kumarrus ja palataan uusiin tapahtumiin 12. tammikuuta. Käypä heti kurkkaamassa, mitä on luvassa.

Palaute

Afterworkit Noora Fagerströmin kanssa, 13.12.2022

Yrittäjätarinoiden/omakohtaisen kokemuksen kautta saa aina parhaat opit. Inton tilaisuuksissa muutenkin aina kiva pöhinä 🙂

Tunnelma oli upea, todella rento ja iloinen. Lisää samantyylisiä tapahtumia, missä ei pönötetä ja istuta tylsissä auditorioissa.

Hyvä tapahtuma ja mielestäni uusia kasvoja hyvin liikkeellä.  

Kiitos järjestäjille. Olikin jo pientä puhetta yrittäjien välisistä meettingeistä ja kyllä sinne sopis aina joku kokenut sparraajakin mukaan.

Oli mukava mielenkiintoinen esitys ja pöytäseurueessa oli mukavia kavereita.

Yrittäjien aamupala ja kokemuksia omistajanvaihdoksista, 4.11.2022

Asiasisältö oli aika tuttua jo entuudestaan ja vahvisti omia tulevaisuuden suunnitelmia. On oikein tärkeä asia, että yrittäjille on tällaista palvelua matalalla kynnyksellä saatavilla. 

Virtuaalitodellisuutta livenä -työpaja, 26.10.2022

Hyviä tapaamisia ja vinkkejä sovelluksista joita voin hyödyntää. 

Space Pitch, 5.10.2022

Hyvä meininki, kiinnostavat pitchaukset ja asiantuntevat leijonat + puhuja. Kaikkinensa kokonaisuus oli huikea elämys. 🙂 

Tunnelma oli ihan parasta. Mutta kaikinpuolinen loistava tilaisuus, paikka, järjestelyt, tarjoilut, juontaja, ohjelma. Täysi kymppi. 

Tunnelma, pienetkin yksityiskohdat oli huomioitu, hyvä ruoka, ihmisillä hyvä ja postiiivinen mieli tapahtumasta. Inspiroiva tilaisuus jossa oppi myös hyvin uusiakin asioita. Verkostoituminen oli tehty helposti pöytä järjestelyillä. Ihmiset oli ulospäin suuntautuneita. 

Verkostoituminen. Erilaisten yrittäjien tapaaminen. Hyvin olitte hoitaneet järjestelyt: tils oli loistava valaistuksineen ja kattauksineen. Ruokakin oli erinomaista 

Tilaisuus oli hyvin suunniteltu ja toteutettu. Valot, äänet, sisältö, vieraat jne. Aikataulutus oli tarkka ja piti. Huikeaa! Ilta meni kuin siivillä! 

It was the best organized event I have been this year. The mood was amazing and the program too.  

Teidän tyyli on laadukas, toimiva ja helposti lähestyttävä. Kiitos taas! 

Nordic Business Forum live stream, 20.-21.9.2022

Kiinnostavat puhujat, hyvät puitteet ja mahdollisuus osallistua oman aikataulun mukaan. 
 
Itse streamin seuraamisen puitteet olivat kieltämättä huikeat. Voittivat todennäköisesti paikan päällä olemisen. Muutenkin tietysti järjestelyt olivat ensiluokkaiset. 
 
BioRexin tilat soveltuivat streamille loistavasti, äänenvoimakkuus oli sopiva, ei liian kova ja tarjoilut olivat hyvät ja niitä oli riittävästi. Tilaisuus oli hyvin organisoitu ja kaikki otettin lämmöllä vastaan.  

Comfortable cinema, good for networking with attendees.
 
Se että te ylipäätään mahdollistatte tämänkaltaisen tilaisuuden myös ns. nollabudjetin toimijoillekin samalla arvokkuudella kuin isoille yritysjohtajillekin! 
 
Näin onnistut kasvattamaan yritystäsi – 3 tarinaa suomalaisesta markkinointiviestinnästä, 28.9.2022

Ajatuksia herättävä, innostava ja puheenvuorot olivat sopivan pituisia. Erityisesti pidin esimerkkiyritysten konkreettisista esimerkeistä. Kiitos 🙂

Videoilla viraaliksi – lyhytvideot markkinointikeinona, 25.8.2022

Oli tarpeeksi yksinkertainen ja hyvä että lähdettiin ihan perusteista, koska niillä pärjää pitkälle. Taas pääsi verkostoitumaan samalla ja sai ideoida jo muidenkin kanssa omaa juttua. 

Into Business Stage, 30.6.2022

Kiitos hyvin järjestetystä ja mielenkiintoisesta tapahtumasta. Juuri tällaisten tapahtumien ja verkostoitumisen takia kannattaa olla sijoittuneena Framille.

Yritysten 1-vuotisbileet, 20.5.2022

Oli onnistunut ilta. Sai kertoa omasta yrityksestä ja sai sitä kautta omaa palvelua useamman tietoisuuteen. Innostunut vastaanotto oli positiivinen kannuste itsellekin, vaikka hyväksi tietääkin palvelunsa. Varmasti kannattaa järjestää ensi vuonna uudestaan. 

Todella hyvin järjestetty, ihan pienintäkin yksityiskohtaa myöden oli kaikki ajateltu. Viestintä hyvää ennen ja jälkeen ja itse tapahtumalle ei moitteen sijaa. Hemmottelua yksinyrittäjälle☺️ Isot kiitokset! 

Mukava ja lämminhenkinen tapahtuma. Pöytiin jako mielestäni edisti verkostoitumista. 

Tällaiset verkostoitumistapahtumat ovat todella mukavia, kun ne ovat tällaisia rentoja. Puhujina voisi olla ensi kerralla joku ”konkari” joka on omalla työllään ja periksiantamattomuudellaan saanut ”yhden miehen pajasta” yrityksensä toimimaan ja isoksi, vaikka aluksi olisikin näyttänyt ettei tästä tule mitään. Petra Ollin puheenvuoro oli hyvä vaikka hänellä vielä myös melko lyhyt kokemus yrittäjyydestä. 

Aidoilla kohtaamisilla lisää kauppaa – Niko Kivelä, 29.6.2022

Kiitos taas hyvästä tilaisuudesta ja puhujavalinnasta! Tarinoiden joukossa oli paljon tärkeitä asioita.

Tilaa tähdille 2.0, 16.5.2022

Kiitos. Tilaisuus oli sekä ammattimainen ja hyödyllinen, että viihdyttävä ja virkistävä. Auditorion tapahtuminen juontajalle ja Jukalle plussat myös. Tilaisuus, henki ja puitteet rennot ja houkuttelevat kontaktien luomiseen. Tapahtumapaikka itsessään ja sen valoisuus, avaruus olivat keskeisiä tekijöitä kokonaisuudessa. Tästä on itse kunkin hyvä jatkaa kohti rajattomia sfäärejä.

Esityksiin ja puhujiin oli selvästi panostettu, eikä otettu vain jo ennestäänkin toisilleen tuttuja paikallisia yrityksiä kertomaan itsestään muille.