Into Seinäjoki on Suomen innostavin työpaikka 2023. Into nousi ykköseksi pienten yritysten kategoriassa toista kertaa. Viimeksi Into osallistui tutkimukseen vuonna 2021 ja oli silloinkin ensimmäisenä. Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Flown vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille. Tunnustukset julkistettiin tänään Innostavimmat-tulevaisuusseminaari 2024:n yhteydessä.

– Olemme ylpeitä siitä, että olemme toistamiseen yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Saavutuksesta kiitos kuuluu jokaiselle työntekijällemme, sillä jokainen tuo työyhteisöön oman panoksensa, toteaa toimitusjohtaja Leena Perämäki.

– Uskon että hyvät tulokset henkilöstötutkimuksessa korreloivat vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja tavoitteiden saavuttamiseen. Jotain olennaista intolaisuudesta kiteyttää työntekijämme avoin palaute tutkimuksessa: ”Intossa jokaiselle annetaan riittävästi tilaa, luotetaan että hommat hoidetaan. Autetaan, tuetaan, kiitetään ja kannustetaan, kun sille on tarvetta.”

 

Täältä voit lukea lisää Intosta työpaikkana

Täällä voit hakea harjoitteluun Intoon

 

Heräsikö kysymyksiä? Ole yhteydessä

Perämäki Leena
Toimitusjohtaja