Into tuikkii 5-vuotiaan tarmolla

Into Seinäjoki on 5-vuotias. Frami Oy:n ja Seinäjoen seudun elinkeinokeskuksen naimakaupan hedelmä on varttunut reippaaksi naperoksi. Mietimme jo viisi vuotta sitten, miltä Into näyttää. Nyt mietimme uudelleen. Ja lopputulema on, että Into on tähti avaruuden pääkaupungissa. Yksi tuikkivista tähdistä, joita meillä piisaa. Koska avaruuden pääkaupungissa on tilaa tähdille.

Into-tähden suunnitteli Avot Designin eli tuttavallisemmin Pöyröjen Liisa Seppälä. Ideointiin osallistui vahvasti myös herra Pöyröö eli Arttu Seppälä.

– Kun meitä pyydettiin suunnittelemaan uusi Into-hahmo, olimme mahdollisuudesta innoissamme. Olimme juuri muuttaneet takaisin Seinäjoelle ja on mielestämme erittäin hienoa, että paikallisia tekijöitä pyydettiin mukaan. Hahmoksi valikoitui tähti, sillä me kaikki suunnittelupalaveriin osallistuneet olimme yhtä mieltä siitä, että tähti on loistava osa avaruuden pääkaupunki -teemaa. Jokainen yritys ja toimija voi olla tässä yhteisessä avaruudessa oma tähtensä ja juuri avaruuden pääkaupungissa on tilaa tähdille, Liisa Seppälä kuvaa.

Inton markkinointipäällikkö Sanna Männikkö näkee tähdessä positiivista tuiketta.

– Ryhdyimme jo vuosi sitten hyödyntämään markkinoinnissa tilaa tähdille -ajattelua ja nyt tämä konkreettinen tuikkija vahvistaa keveällä tavalla teemaa.

Into haluaa Männikön mukaan olla kaikkien Seinäjoen taivaalla jo tuikkivien ja sinne nousevien tähtien apuvalo. Liisa Seppälä kuvaa Inton roolia näin:

– Meidän silmissämme Into on tehnyt hyvää työtä luodessaan toimintaedellytyksiä paikallisille tekijöille ja sitä kautta mahdollisuuden loistaa. Jokainen tähti tarvitsee oman
huoltotiimin.

Tähden käyttökohteista ei ole vielä tiukkaa suunnitelmaa. Into käyttää tähteä omassa markkinoinnissaan soveltuvin osin.

– Otamme raikkaita ideoita vastaan, Sanna Männikkö muistuttaa.

Liisa Seppälä näkisi tähden tunnustuksena hyvästä työstä.

– Tähti-hahmo on positiivinen, innostava ja kannustava. Se on merkki hyvin tehdystä työstä ja sitä voi jakaa hyvin onnistuneille yrityksille, tuotteille tai palveluille tunnustuksena. Ehkäpä tähden saanut toimija jaksaa tunnustuksen myötä loistaa vielä entistä kirkkaampana.

Katso video, jolla Liisa ja Arttu Seppälä “paljastavat” Into-tähden.

Lisätietoja ja käyttövinkit: Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa