Reetta Pentinmäki aloittanut harjoittelun Intossa

Moi! Mä oon Reetta ja aloittanut juuri harjoitteluni Intossa. Opiskelen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kansainvälistä liiketaloutta kolmatta vuotta ja olen suunnannut opintojani digitaalisen liiketalouden ja markkinoinnin pariin.

Ensimmäisenä opiskeluvuotena kuulemani Inton esittely painui mieleeni ja ajattelin, että tuossahan olisi mahtava harkkapaikka, jossa pääsisi varmasti osallistumaan monipuolisesti vaikka mihin innostaviin ja merkityksellisiin hommiin! Intossa pääsenkin tekemään itseäni kiinnostavia tehtäviä, kuten markkinointia, sisällöntuotantoa ja erilaista projektitoimintaa ja tapahtumanjärjestämistä.

Tavoitteenani harjoittelujaksolle on tietenkin kehittää omaa osaamistani, olla mukana mahdollisimman monessa ja myös haastaa itseäni lähtemään hieman mukavuusalueeni ulkopuolelle. Saan harjoittelun aikana varmasti paljon eväitä tavoittelemalleni uralle markkinoinnin parissa. On mahtavaa päästä osaksi Into Seinäjoen ainutlaatuista porukkaa ja odotankin innolla mitä kaikkea seuraavat viikot tuovat tullessaan!