Leader Liiveri – vakuuttavaa ja vaikuttavaa tekemistä

Millainen on sinun suhteesi omaan kotiseutuusi? Sykkiikö sydämesi intohimoisesti asuinpaikkasi kehittämiselle? Millainen on nykynuorison tulevaisuus ja intressit elää täällä maaseudulla?  Versooko juurevasta maasta uusia innovatiivisia yrityksiä? Mikä on kylän ja yhteisön merkitys muuttuvan maailman myllerryksessä?

Leader Liiverin strategiset painopisteet ovat mielestäni äärettömän ajantasaiset, alueellemme juuri sopivat:
– Rakas kotiseutu, vireämmät yhteisöt
– Rohkeat yritykset, uudistuvat elinkeinot
– Hyvinvoiva ympäristö, terveellisempi elämä
– Ruokaa läheltä, makuja elämään

Olen saanut ilolla vaikuttua ja myös osallistua Leader Liiverin maanläheiseen ja samalla tulevaan tähtäävään tekemiseen. Asun Jalasjärvellä. Täällä on kehitetty Leader Liiverin innoittamana ja rahoituksen vauhdittamana niin nuorison, yhteisöjen, kylien sekä yritysten ideoita monilla konkreettisilla toteuksilla.

Työssäni alkavien yrittäjien sparraajana Intossa kartoitan yhdessä yrittäjän kanssa myös mahdollisuudet myös julkiseen rahoitukseen. Useasti puheeksi otetaan Leader Liiverin perustamistuki tai investointituki. Ja jos kriteerit niin yrittäjän, suunnitellun liiketoiminnan, rahoituskelpoisuusalueen sekä aidon kehittämistarpeen osalta täyttyvät, laittaa yrittäjä hakuhyrrän pyörimään.

Leader Liiveri julkaisi juuri vuosikertomuksen 2020. Käy sinäkin toteamassa vakuuttava tekeminen!

Ja jos oikein innostut, pääset myös vaikuttamaan itse, jätä siis ideasi 30.4.2021 mennessä Seinäjoen alueelle.

 

Eeva Jussila, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa