Myyntiliidejä Euroopasta: elokuu 2021

Tutustu hakuihin ja poimi sopivaa omaa bisnekseesi.

1. Saksalainen yritys etsii pitkäaikaista kumppania teräksisten veneenrunkojen valmistukseen

Saksalainen yritys toimii avovesijärjestelmien ylläpitoon tarkoitettujen laitteiden ja veneiden kehittämisessä ja myynnissä. He etsivät nyt saksalaisen pk-yrityksen piirustusten mukaisesti valmistettujen teräksisten veneenrunkojen toimittajaa. Haetun kumppanin tulee hankkia terästä ja tuotantovaiheisiin kuuluvat leikkaus, taivutus ja hitsaus. Käsiteltävä materiaali on 2-20 mm paksuista ja 10 cm kokoisia sekä veneen rungot 10 x 3 x 2 metriä. Kumppanilla tulee olla myös ISO 9001:2015 sertifikaatti. Lue lisää spekseistä englanninkielisestä profiilista!

2. Portugalilainen yritys etsii uusia tuotteita energia, vesi ja orgaanisen jätteiden käsittelyyn

Yrityksellä on 9 vuoden kokemus energiatehokkuushankkeiden, veden kulutuksen ja orgaanisen jätteen poistamisratkaisujen teknisestä analysoinnista ja toteuttamisesta. Nykyiset asiakkaat ovat pääasiassa teollisuus, sairaala-, hotelli-, ravintola-ja vähittäiskaupan alalta. Yritys etsii uusia innovatiivisia tuotteita, jotka keskittyvät energian ja veden kulutuksen ja siten hiilipäästöjen vähentämiseen. Lisäksi yritys etsii myös ratkaisuja ravintoloiden ja hotellien orgaanisen jätteen vähentämiseen ruokajätteenä.

3. Englantilainen yritys etsii uusia innovatiivisia lahjatuotteita ja lisävarusteita Ison-Britannian markkinoille

Englantilainen yritys etsii valikoimiinsa uusia innovatiivisia, ongelmanratkaisu-, elämäntapa- ja kodinhoitotarvikkeita ja -lahjoja. Yhtiöllä on tausta vähittäismyynnissä ja vahvat yhteydet johtaviin vähittäismyyjiin, suuriin lentoyhtiöihin, postimyyntikauppoihin ja TV-ostoskanaviin. Yritys myy erilaisia tuotteita, jotka parantavat käyttäjien mukavuutta, parantavat elämänlaatua ja terveyttä.

4. Singaporelainen yritys etsii uusia ruoka ja juomatuotteita valikoimiinsa

Singaporelainen yritys on perustettu vuonna 1948 ja sillä on yli 70 vuoden kokemus ruokapalveluista. Yritys tarjoaa asiakkailleen mm lihaa, äyriäisiä, maitotuotteita ja monenlaisia ​​muita ruokia. Sen monipuolisiin liiketoimintayksiköihin kuuluvat ruokapalvelu, tukku-, vähittäis- ja meripalvelut. Yhtiön asiakkaita ovat mm. hotellit, lomakohteet, laitokset, ravintolat, baarit, kahvilat, lentokeittiöt ja risteilyalukset. Yritys etsii uusia tuotteita laajentaakseen tuotevalikoimaansa ja palvellakseen liikekumppaneidensa verkostoa entistä paremmin. Kaikenlaiset elintarvike ja juomateollisuuden tuotteet ovat kiinnostavia.

Kysy lisätietoja: satu.alapiha@intoseinajoki.fi / 050 383 0355 tai selaile itse lisää profiileita Yrityskontaktipörssi | Enterprise europe network (een.fi)

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa