Into osallistaa jälleen yrityksiä toimintaympäristön kehittämiseen

Yrityksille suunnattu osallistuva budjetointi on täällä taas! Innostu sinäkin ehdottamaan kohdetta. Viime vuonna Seinäjoella ensimmäistä kertaa onnistuneesti toteutettu osallistuva budjetointi uusitaan. Jaossa on jälleen 30 000 euroa ja tavoitteena toteuttaa yksi tai useampia toimenpiteitä, jotka edistävät alueen yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja vahvistavat Seinäjokea Suomen parhaana paikkana yrityksille.

”Saimme osallistuvasta budjetoinnista yrityksiltä todella hyvää palautetta ja varasimmekin sille myös tälle vuotta 30 000 euroa. Yritysten sitouttaminen asukkaille aiemmin hyödynnettyyn osallistamiseen on herättänyt kiinnostusta valtakunnallisesti ja uskonkin, että jatkossa myös muissa kaupungeissa laajennetaan osallistavaa budjetointia yrityksille”, Inton toimitusjohtaja Leena Perämäki toteaa.

Ehdotettujen toimenpiteiden tulee koskettaa useampaa kuin yhtä yritystä ja olla toteutettavissa kokonaisuudessaan varatulla rahalla. Arvostamme ideoita, joilla on uutuusarvoa ja jotka koskettavat mahdollisimman laajaa yritysjoukkoa.

Mitä sinä ehdotat? Kerro meille parhaat, toteuttamiskelpoiset ideasi! Halutessasi voit ehdottaa useampaa toimenpidettä. Toteuttamiskelpoisimmat ideat pääsevät äänestykseen, josta valitaan 1-3 parasta ideaa toteutettavaksi!

Vastaa kyselyyn sunnuntaihin 11.2. mennessä täällä.