Jos yrityksesi rekrytoi yhden harjoittelupaikkaa etsivän ulkomaalaisen opiskelijan, palkitaan yrityksesi harjoittelujakson lopuksi Etelä-Pohjanmaan liiton maksamalla 800 euron suuruisella kannustinrahalla.

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa on startannut jälleen Maailma konttoriisi -kampanja, jossa paikallisia yrityksiä halutaan kannustaa ja rohkaista tarjoamaan ulkomailta tulleille opiskelijoille harjoittelu- ja työmahdollisuuksia sekä hyödyntämään näiden kansainvälisten opiskelijoiden osaamista yritysten toiminnassa.

Maailma konttoriisi 2022 -kampanjassa on päähenkilöinä SeAMKin International Business -tutkinto-ohjelman opiskelijoita. Kaikki videoilla esiintyvät osaajat etsivät yritystä, jossa voisivat tehdä 2,5–5 kuukauden työharjoittelunsa. Myös alaan liittyvät kesätyöpaikat kiinnostavat heitä kaikkia.

Tarjolla on loistavia, ihastuttavia ihmisiä, osaavia talentteja! Pidetään nämä kansainväliset osaajat Etelä-Pohjanmaalla! Lue lisää kampanjasta ja katso esittelyvideot.

Kampanjaan sisältyy myös kannustin. Jos yrityksesi rekrytoi yhden Maailma konttoriisi 2022 -kampanjan harjoittelupaikkaa etsivän opiskelijan, palkitaan yrityksesi harjoittelujakson lopuksi Etelä-Pohjanmaan liiton maksamalla 800 euron suuruisella kannustinrahalla.

Ja rahasta puheen ollen, kannattaa tutustua myös näihin kv-rekrytointeihin liittyviin tukimahdollisuuksiin:

  • Talent Explorer -rahoitus on tarkoitettu yrityksille, jotka etsivät tuotteelleen, palvelulleen tai liiketoimintamallilleen uusia markkinoita ulkomailta palkkaamalla asiantuntijan. Rahoituksen avulla voi siis palkata kansainvälisen osaajan tuomaan uutta tietoa ja osaamista kohdemarkkinasta. Tätä tukimahdollisuutta voi hyödyntää myös SeAMKin Maailma konttoriisi -kampanjan yhteydessä.
  • Oletko tekemässä rekrytointia ulkomailta? Mietityttääkö käytännön asioiden sujuminen Suomessa? Suomeen saapuvan työntekijän asettautumiseen voi nyt saada tukea: asettautumispalveluiden pilotti tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuuden hankkia maahantuloa helpottavia palveluita 1-2 henkilölle ja heidän perheilleen. Apua voi saada eri tarpeisiin; mm. viranomaisten kanssa asiointiin, asunnon hankintaan sekä työntekijän puolison uraohjaukseen. Pilotin tuen tarjoaa Kokka kohti Suomea -hanke (ESR) ja palvelut tuottaa Oy Finland Relocation Services Ab Ltd. Tukea voi saada 80% aina 5000 € + alv asti.