Yrityksissä ovet auki osaajille Open doors, open minds -hengellä

Get hired -teemaviikolla paljon asiaa mm. maahanmuuttajien rekrytoinneista

Viikko 39 on todellinen rekrytoinnin teemaviikko. Silloin on tarjolla monipuolista ohjelmaa erityisesti yritysten ja työnantajien edustajille työelämän monimuotoisuudesta ja maahanmuuttajien työllistämisestä.

Tiistaina 27.9. aamupäivällä Frami F:ssä puhutaan työelämän monimuotoisuudesta ja työllistämisen monista mahdollisuuksista. Perjantaina 30.9. Seinäjoki Areenan Komia-kabinetissa on tarjolla business breakfast, jonka lomassa päästään kuulemaan onnistuneita maahanmuuttajien rekrytarinoita. Mm. Ukrainasta kotoisin oleva Olena Zhabko kertoo oman tarinansa.

Samalla viikolla myös paikalliset yritykset avaavat ovensa osaajille Open doors, open minds -hengellä ja toivottavat työnhakijat ja opiskelijat tutustumaan toimintaansa. Yritysvierailukonseptiin ovat ilmoittautuneet mukaan Piirin alueella juuri toimintansa aloittanut English Playschool, Valkoinen Puu, Eepee/Sokos Hotel Vaakuna, Kivipuro, Aspa Palvelut, Biisoni Pohjanmaa sekä Jakamo. Jos tekin innostutte avaamaan ovenne potentiaalisille työntekijöille, niin hyvin ehtii ilmoittautua vielä mukaan!

Tarkemman, päivittyvän infon kaikista GET HIRED -viikon tapahtumista löydät Inton tapahtumasivulta.

Keväällä suuren suosion saanut rekrytointitilaisuus saa jatkoa

Keväällä suuren suosion saanut Get hired -rekrytointitilaisuus järjestetään seuraavan kerran 26.10. Framilla. Tilaisuudessa seinäjokiset töitä etsivät maahanmuuttajat kohtaavat työelämän edustajia. Tarkempi info tilaisuudesta julkaistaan myöhemmin Inton tapahtumakalenterissa.

Ja hei, lokakuussa on tulossa myös Eures-verkoston järjestämä Euroopan laajuinen virtuaalinen rekrytointitapahtuma Finland Works, joka tarjoaa tehokkaan ja maksuttoman väylän kansainvälisten osaajien kohtaamiseen. Lisätietoja European Online Job Days (EOJD) rekrytointitapahtumista löytyy täältä ja Sanna Davidsson alueemme Eures-asiantuntijana auttaa mielellään sanna.davidsson@te-toimisto.fi.

Inton agentit ensi viikolla rekrymessuilla Jyväskylässä

Ja vielä akuutein rekryvinkki! Pari intolaista ”työllisyysagenttia” lähtee ensi viikolla Jyväskylään rekrymessuille markkinoimaan Seinäjoen houkuttelevia työmahdollisuuksia. Joten nyt kannattaa olla asialla ja jättää Töihin Seinäjoelle -palveluun kaikki avoimet työpaikat, harjoittelupaikkoja unohtamatta!

 

Rohkeutta rekrytointiin, onnea osaajahoukutteluun!

 

Lisätietoja: Anu Portti, anu.portti@intoseinajoki.fi, puh. 050 530 9250