Into Seinäjoki
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Tapahtumat
  • Frami
  • Visit Seinäjoki Region
  • Yhteystiedot
  • Palvelut yrityksille
    • Palvelut yrityksille
    • Yrityksen perustaminen
    • Skaalaamo
    • Kasvu ja kansainvälistyminen
    • Toimitilat
    • Tontit
    • Yritysrahoitus
    • Yrityshakemisto
    • Varaa aika keskusteluun
  • Sijoitu Seinäjoelle
    • Tutustu ja innostu
    • Sijoittumispalvelut
    • Maailman kannustavin yrityskaupunki
    • Toimitilat
    • Vapaat tontit ja yritysalueet
      • Roves
      • Lentoaseman alue
      • Datakeskus
    • Yritysverkosto Techteam
  • Into yhtiönä
    • Into lyhyesti
    • Into työpaikkana
    • Harjoitteluun Intoon
    • Mediapankki
  • Kaikki kehityshankkeet
    • Kehityshankkeet
    • eRural resilience
    • FinFoodNet
    • Food & Tech Startup – startupit lentoon!
    • Innovaatiotoiminnan ekosysteemi
    • Smart Con Europe
    • Yrityskaupat
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Tapahtumat
    • Palvelut yrityksille
    • Kasvu ja kansainvälistyminen
    • Skaalaamo
    • Toimitilat
    • Tontit
    • Yrityksen perustaminen
    • Yritysrahoitus
    • Yrityshakemisto
    • Varaa aika keskusteluun
    • Tutustu ja innostu
    • Sijoittumispalvelut
    • Maailman kannustavin yrityskaupunki
    • Toimitilat
      • Roves
      • Lentoaseman alue
      • Datakeskus
    • Yritysverkosto Techteam
    • Into lyhyesti
    • Into työpaikkana
    • Harjoitteluun Intoon
    • Mediapankki
    • Kehityshankkeet
    • eRural resilience
    • FinFoodNet
    • Food & Tech Startup – startupit lentoon!
    • Innovaatiotoiminnan ekosysteemi
    • Smart Con Europe
    • Yrityskaupat
  • Frami
  • Visit Seinäjoki Region
  • Yhteystiedot
  • en

Jenni Puoliväli-Oksala

Julkaistu:

23.04.2021

Olen 30-vuotias yrittämistä harrastel­eva lääkäri ja päivätyökseni erikoistun tällä hetkellä anestesiologiaan ja te­hohoitoon. Sosiaalisen median myötä myös minusta tuli yrittäjä. Koin helpo­immaksi tehdä yhteistyötä yrityksien kautta, kun minulla oli oma kevytyrit­täjyyden kautta hankkimani y-tunnus. Suurin osa oman yritykseni tuloista tulee sosiaaliseen mediaan tekemäni sisällön myötä, mutta myös muutama ilmestyvä kirja tulee tulevaisuudessa tuomaan tuloja yritykselleni. Äitiyslo­malla ollessani sometyöt ovat hiukan lisääntyneet, ja se on ollut mukava lisä vauva-arkeen sisällöllisesti, mutta myös lisätulojen kautta.

Olen lähtöisin yrittäjäperheestä Ala­järveltä. Vanhempani ovat maat­alousyrittäjiä ja isäni varsinkin tekee yrittämistä varsin laajalla skaalalla maatalouden ympärillä. Vanhempien ammatin kautta olen päässyt näkemään yrittäjyyden hyvät ja huonot puolet, sekä sen myötä arvostukseni yrittä­jyyteen on varsin korkea.

Oma yrittäjyys on tällä hetkellä hyvin riskitöntä, sillä perustuloni tulee päivätöistäni ja yrittäjyyden kautta tule­va tulo on siihen rinnalle mukavaa lisää. Pystyn valitsemaan sen myötä myös yhteistyöt varsin vapaasti ja oman mielenkiinnon mukaan.

Tulevaisuudessa haluaisin tehdä myös lääkärin töitä oman toiminimen kautta. Kokopäiväisesti en siihen tule toden­näköisesti koskaan siirtymään, sillä ain­akaan tällä hetkellä en voisi toiminimen kautta tehdä töitä keskussairaalan teho- ja leikkausosastolla, joka kuitenkin tällä hetkellä on itselle se kaikkein houkut­tavin työpaikka.

Jenni Puoliväli-Oksala

Jaa artikkeli somessa



Siirry Uutiset-sivulle

Uutiskategoriat

  • Blogi
  • Digitalisaatio
  • Ekosysteemi
  • Into työpaikkana
  • Kansainvälistyminen
  • Liikeidea ja yrityksen perustaminen
  • Liiketoiminnan valmennukset
  • Sijoittuminen Seinäjoelle
  • Startup-yrittäjyys
  • Tallenteet
  • Tapahtumat
  • Töihin Seinäjoelle
  • Toimitilat ja tontit
  • Uutiset
  • Vastuullisuus
  • Yrittäjätarinat
  • Yrityskaupat
  • Yritysneuvonta
  • Yritysrahoitus
  • Yritysuutiset

Uusimmat uutiset

  • Miten ruokavienti lähtee kasvuun?

    Ekosysteemi, Kansainvälistyminen, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Miten ruokavienti lähtee kasvuun?
  • Into harrastaa: Anssi ja tee se itse

    Into työpaikkana, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Into harrastaa: Anssi ja tee se itse
  • Seinäjoki mukaan kansainväliseen ruokakaupunkien verkostoon

    Ekosysteemi, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Seinäjoki mukaan kansainväliseen ruokakaupunkien verkostoon

Katso tulevat tapahtumat

Järjestämme vuosittain kymmeniä tapahtumia ja valmennuksia, jotka edistävät yritysten liiketoimintaa ja ihmisten verkostoitumista.

Siirry tapahtumat-sivulle

Tarjoa yritysuutisia

Teemme ja teetämme lukuisia yritysuutisia vuosittain. Ilmianna hyvä henkilö tai uutinen.

Ota yhteyttä:
Sanna Männikkö 
040 571 9998 
sanna.mannikko@intoseinajoki.fi

Tilaa uutiskirje

Klikkaa tästä uutiskirjeen tilaukseen

Yhteystiedot

Into Seinäjoki
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki
etunimi.sukunimi@intoseinajoki.fi

Inton palvelunumero
p. 020 124 4000

Into somessa

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok

Saavutettavuusseloste
Tietosuojaseloste
Evästeasetukset

Pikalinkit

Uutiset
Palvelut yrityksille
Into yhtiönä
Tapahtumat

Sijoitu Seinäjoelle
Yhteys
Kehityshankkeet

Vieraile myös näillä verkkosivuilla

Toihin seinajoelle.fi
Toimitilat.seinajoki.fi
Frami.fi

Congress.fi
Visitseinajoki.fi