Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Teemme töitä alueemme yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yksi tärkeä tavoitteemme on ylläpitää ja vahvistaa kaupungin innostavaa ja elinvoimaista yritysilmapiiriä ja -kulttuuria. Tämä toteutuu mm. erilaisilla tapahtumilla, joita tuotamme vuosittain useita kymmeniä itse ja yhteistyössä alueen muiden organisaatioiden kanssa.

Lue lisää tapahtumistamme täältä

Haemme nyt tapahtumakoordinaattorin sijaista

Työhösi kuuluu Inton yritystapahtumien suunnittelu, tuotantovastuu ja markkinointi. Pääset ideoimaan ja kokeilemaan uusia tapahtumakonsepteja ja kehittämään tapahtumatuotannon prosesseja.

Työn tekemistä auttaa, mikäli sinulla on:

  • Kokemusta ja osaamista nykyaikaisesta, laadukkaasta ja kustannustehokkaasta tapahtumatuotannosta
  • Näkemystä tapahtumakonseptien ja -prosessien kehittämisestä
  • Näkemystä tulossa olevista trendeistä ja teemoista, jotka voi paketoida yrityksiä kiinnostaviksi tapahtumiksi
  • Viestintäosaamista
  • Avoin ja aloitteellinen työskentelyote
  • Hyvät organisointi-, tiimityöskentely- ja sparraustaidot

Työtäsi tukemassa on Inton 30 työntekijän tiimi. Meillä tapahtumatkin tehdään yhdessä ideoinnista somistamiseen. Fyysinen työpaikkasi on Framissa tiimityötilassa. Työtä voi tehdä osin etänä.

Työ alkaa 2.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työ kestää vähintään 31.12.2024 saakka ja mahdollisesti pitempään.

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 15.11.2023 klo 15 mennessä sähköpostiosoitteeseen rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: tapahtumakoordinaattorin sijainen).

 

Lisätietoja ja tiedustelut: Tapahtumakoordinaattori Helmi Yli-Knuuttila, helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi puh. 050 347 2200, (klo 9-14 välillä) ja toimitusjohtaja Leena Perämäki, puh. 0400 675 121, leena.peramaki@intoseinajoki.fi.

Katso videolta Helmi Yli-Knuuttilan kommentteja tapahtumakoordinaattorin työstä.