Sijoitu Seinäjoelle

Yli 65 000 asukkaan Seinäjoki on yksi maan nopeimmin kasvavista alueista. Vuosittainen asukasluvun kasvu on prosentin luokkaa. Seinäjoki onkin ainoa maakuntakeskus Suomessa, jonka asukasluku on noussut yhtäjaksoisesti joka ikinen vuosi yli 70 vuotta.

Seinäjoella on erinomainen sijainti keskellä Suomen kasvukäytävää Helsinki-Tampere-Oulu -akselilla, Suomen paras yritysilmapiiri ja kaupungin kokoon nähden uskomattoman monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Näin ollen Seinäjoki on ihanteellinen sijaintipaikka yrityksille, jotka haluavat laajentua ja kasvaa.

Olemme listanneet muutamia syitä, miksi sinun kannattaa harkita Seinäjokea liiketoimintasi sijoituspaikaksi:

1. Saavutettava: Seinäjoelle pääsee helposti kaikkialta Suomesta rautatie- ja maantieverkostojen kautta. Näin yritysten on helppo päästä asiakkailleen tai tavarantoimittajilleen mistä päin Suomea tahansa.

2. Kustannustehokas: Yrityksen kustannukset ovat Seinäjoella alhaisemmat kuin suurissa kaupungeissa, mikä johtuu alhaisemmista työvoimakustannuksista ja kiinteistöjen hinnoista. Tämä helpottaa yrityksiä pitämään henkilöstö- ja kiinteistökustannukset alhaisina, mutta samaan aikaan nauttimaan laadukkaista palveluista.

3. Yritysten tukipalvelut: Seinäjoen kaupunki tarjoaa kehitysyhtiönsä Into Seinäjoen kautta erilaisia tukipalveluja, kuten yritysneuvontaa, rahoitusmahdollisuuksia ja verkostoitumistapahtumia, jotka voivat auttaa yrityksiä aloittamaan toimintansa, tai kasvamaan nopeammin paikallisesti. Lisäksi monet organisaatiot tarjoavat ammattimaista neuvontaa yrityksen perustamisessa tai sopivien toimitilojen löytämisessä Seinäjoelle muuttaville yrityksille.

4. Laadukas osaajapooli: Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Seinäjoella toimivat yliopistot, tarjoavat muun muassa liiketalouteen, rahoitukseen ja markkinointiin liittyvää koulutusta ja tarjoavat yrityksille mahdollisuuden saada laadukkaita osaajia. Monet kansainväliset opiskelijat valitsevatkin Seinäjoen opiskelupaikaksi korkealaatuisen koulutusjärjestelmän ansiosta.

5. Elämänlaatu: Lopuksi. Seinäjoella asuminen tarjoaa loistavaa elämänlaatua, jossa on runsaasti vapaa-ajan aktiviteetteja, kulttuurinähtävyyksiä, puistoja, järvenrantoja, ostoskeskuksia ja ravintoloita. Seinäjoki on myös turvallinen kaupunki, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan paitsi liiketoiminnan harjoittamiseen myös perheiden kasvattamiseen.

Jos etsit houkuttelevaa liiketoimintapaikkaa, jossa on kustannustehokas toiminta, pääsy ammattitaitoisiin osaajiin ja osaava työvoima, valitse Seinäjoki!

Jatketaanko keskustelua? Ota yhteyttä:

Pajunen Jukka
Asiakkuusjohtaja
Inton asiakkuudet ja sijoittumispalvelut