Seinäjoen Yrittäjien hallituksen jäsen Arttu Seppälä sai idean, josta innostuivat kaikki. Kutsutaan kaikki viime vuonna yrityksen perustaneet yritykset yhteiseen juhlaan! Eikun tuumasta toimeen, niin kuin on tapana. Parissa viikossa haalimme kasaan yhteistyökumppanit, mietimme ohjelman, suunnittelimme kutsun.

Kaikkiaan 435 (kyllä!) yritystä perustettiin Seinäjoella vuonna 2021. Yrityksen perustaneista noin 60 yrittäjää ja osakasta saapui viettämään 1-vuotissynttäreitä Rytmikorjaamolle pe 20.5.2022. Ohjelmassa oli maailmanmestari Petra Ollin inspiroiva ja rohkeuteen kannustava puheenvuoro, dj, burger buffa ja tietenkin kakkukahvit. Ilmapalloja ja photo boothia unohtamatta – ja laamoja. Laamoja? Kyllä – edistimme verkostoitumista jakamalla osallistujat tarroilla ryhmiin, yksi mieliinpainuvimmista ryhmistä oli ne laamat. Lähitapiolan Laurin laamat.

1-vuotiaat saivat kuulla myös kolmen vertaisjuhlijan haastattelut. Aki Määttä Dimes Holdingista, Terhi Pajumäki Woimanasta sekä Jonne Yli-Hirvelä Kaato ja Klapista kertoivat yrityksenä alkutaipaleesta, tulevaisuuden tavoitteista sekä innostivat vielä konkreettisilla kokemusvinkeillä markkinoinnista.

Ilta jatkui paikallisen Planet Casen ja vuoden artisti Ellinooran keikoilla.
Perustitko yrityksen tänä vuonna? Tulet saamaan kutsun vastaaviin juhliin ensi vuonna!

Palautekyselystä napattua:
100% tapahtuma oli aikani arvoinen
24 % löysi hyödyllisen kontaktin
11% antaa tai tulee antamaan tarjouksen toiselle mukana olleelle yritykselle

 

“Kiva tapahtuma. Petran puhe herätteli. – – – Kyllä tämä taattua Intoa oli, kiitos. <3 Oli arvostettu olo.”
“Todella hyvin järjestetty, ihan pienintäkin yksityiskohtaa myöden oli kaikki ajateltu. Viestintä hyvää ennen ja jälkeen ja itse tapahtumalle ei moitteen sijaa. Hemmottelua yksinyrittäjälle☺️ Isot kiitokset!”
“Mukava ja lämminhenkinen tapahtuma. Pöytiin jako mielestäni edisti verkostoitumista.”
“Tällaiset tapahtumat ovat todella hyviä ja tärkeitä.”