Into Seinäjoki
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Tapahtumat
  • Frami
  • Visit Seinäjoki Region
  • Yhteystiedot
  • Palvelut yrityksille
    • Palvelut yrityksille
    • Yrityksen perustaminen
    • Skaalaamo
    • Kasvu ja kansainvälistyminen
    • Toimitilat
    • Tontit
    • Yritysrahoitus
    • Yrityshakemisto
    • Varaa aika keskusteluun
  • Sijoitu Seinäjoelle
    • Tutustu ja innostu
    • Sijoittumispalvelut
    • Maailman kannustavin yrityskaupunki
    • Toimitilat
    • Vapaat tontit ja yritysalueet
      • Roves
      • Lentoaseman alue
      • Datakeskus
    • Yritysverkosto Techteam
  • Into yhtiönä
    • Into lyhyesti
    • Into työpaikkana
    • Harjoitteluun Intoon
    • Mediapankki
  • Kaikki kehityshankkeet
    • Kehityshankkeet
    • eRural resilience
    • FinfoodNET
    • Food & Tech Startup – startupit lentoon!
    • Innovaatiotoiminnan ekosysteemi
    • Smart Con Europe
    • Yrityskaupat
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Tapahtumat
    • Palvelut yrityksille
    • Kasvu ja kansainvälistyminen
    • Skaalaamo
    • Toimitilat
    • Tontit
    • Yrityksen perustaminen
    • Yritysrahoitus
    • Yrityshakemisto
    • Varaa aika keskusteluun
    • Tutustu ja innostu
    • Sijoittumispalvelut
    • Maailman kannustavin yrityskaupunki
    • Toimitilat
      • Roves
      • Lentoaseman alue
      • Datakeskus
    • Yritysverkosto Techteam
    • Into lyhyesti
    • Into työpaikkana
    • Harjoitteluun Intoon
    • Mediapankki
    • Kehityshankkeet
    • eRural resilience
    • FinfoodNET
    • Food & Tech Startup – startupit lentoon!
    • Innovaatiotoiminnan ekosysteemi
    • Smart Con Europe
    • Yrityskaupat
  • Frami
  • Visit Seinäjoki Region
  • Yhteystiedot
  • en

Food Hub Kehityspolku 2

Julkaistu:

02.11.2023

Haluatko kehittää uutta tai uudistaa nykyistä tuotettasi? 

Haemme Food Hub Kehityspolulle yrityksiä, jotka haluavat kehittää  

kuluttajille suunnattua elintarviketta 

kuluttajien ostokokemukseen vaikuttavaa palvelua 

logistiikkaan tai elintarviketuotannon tehostamiseen tähtäävää ratkaisua 

Mukaan voi hakea joko täysin uudella tai nykyisellä parantelua vaativalla tuote- tai palveluidealla. 

 

Osallistumalla kehityspolulle, yrityksesi saa veloituksetta: 

a) ideoita ja ratkaisuehdotuksia kuluttajilta, opiskelijoilta ja asiantuntijoilta tuotteen tai palvelun kehittämiseksi

b) 3.000 euron arvosta de minimis -tukea tuotteen jatkokehittämiseen valitun asiantuntijan kanssa. 

 

NÄIN SE TAPAHTUU:

1. Jätä hakemuksesi maanantaihin 20.9.2021 klo 16:00 mennessä.

2. Kuluttajat äänestävät kuusi mielenkiintoisinta tuotetta tai palvelua jatkoon. Asiantuntijat valitsevat kolme parasta logistiikkaan tai elintarviketuotannon tehostamiseen tähtäävää ratkaisua.

3. Opiskelijat ja asiantuntijat myllyttävät ehdotuksia. Food Hub Kehityspolulle mukaan päässeet yritykset saavat kehittämisehdotukset suoraan omaan käyttöönsä.

4. Jatka tuotteen kehittämistä yhdessä Food Hubin tarjoaman asiantuntijan kanssa. Toimenpiteiden tulee valmistua 31.1.2022 mennessä. 

Hae mukaan Food Hub Kehityspolulle NYT! 

 

TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>

 

Lisätietoja Food Hub Kehityspolusta antavat

Sanna Kankaanpää, Into Seinäjoki Oy, sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi, puh. 0400 743 422  

Elina Huhta, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, elina.huhta@seamk.fi, puh. 040 830 0417 

 

LISÄTIETOJA FOOD HUB KEHITYSPOLUSTA 

Hae mukaan

Haemme elintarvikkeisiin, kuluttajien ostokokemukseen vaikuttaviin palveluihin tai logistiikkaan tai elintarviketuotannon tehostamiseen tähtääviin ratkaisuihin liittyviä ideoita tai haasteita. Tuote voi olla jo olemassa, mutta sitä pitäisi vielä hieman kehittää. Tai sitten se voi olla täysin uusi idea. Ehdota siis rohkeasti omaa ideaasi mukaan!  

Kuluttaja- ja asiantuntijaraati

Kysymme rajatulta kuluttajaraadilta, mikä idea tai haaste on heidän mielestään kiinnostavin. Palautteen perusteella valitsemme 6 eniten kannatusta saaneen yrityksen ideat jatkokehittelyyn. Asiantuntijoiden valitsemana jatkoon pääsee 3 ideaa. 

Food Hub ideamyllytys 

Food Hub ideamyllytys järjestetään marraskuussa. Tuolloin Seinäjoen ammattikorkeakoulun eri koulutusalojen opiskelijat ja ruoka-alan asiantuntijat ideoivat ratkaisuehdotuksia yritysten toimeksiantoihin. Parhaimmillaan yritys saa tuloksena uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joita ei ole aiemmin edes tullut ajatelleeksi. 

Jatka kehittämistä asiantuntijan kanssa

Löytyikö yrityksellesi suunta ja uusia näkökulmia tuotteen kehittämiseen? Food Hub -hankkeen kilpailuttama asiantuntija tukee sinua seuraavan askeleen ottamisessa kohti valmiimpaa tuotetta. Tarjoamme valituille yrityksille mahdollisuuden pienimuotoiseen kehittämistoimenpiteeseen tuotekehityksen eri vaiheisiin, kokeiluihin tai vaikkapa koemarkkinointiin yhdessä mietittyjen tarpeiden pohjalta.  

Asiantuntijat ovat BSTR Luova Konttori, LogApp Oy sekä Foodwest Oy. 

Tuki on de minimis-tukea ja yksittäinen yritys voi hyödyntää sitä maksimissaan 3000 euron arvosta. Tukea voidaan myöntää vain yrityksille ja maatalousyhtymille, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Pohjanmaalle ja joilla on voimassa oleva Y-tunnus. 

Jaa artikkeli somessa



Siirry Uutiset-sivulle

Uutiskategoriat

  • Blogi
  • Digitalisaatio
  • Ekosysteemi
  • Into työpaikkana
  • Kansainvälistyminen
  • Liikeidea ja yrityksen perustaminen
  • Liiketoiminnan valmennukset
  • Sijoittuminen Seinäjoelle
  • Startup-yrittäjyys
  • Tallenteet
  • Tapahtumat
  • Töihin Seinäjoelle
  • Toimitilat ja tontit
  • Uutiset
  • Vastuullisuus
  • Yrittäjätarinat
  • Yrityskaupat
  • Yritysneuvonta
  • Yritysrahoitus
  • Yritysuutiset

Uusimmat uutiset

  • Into harrastaa: Anssi ja tee se itse

    Into työpaikkana, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Into harrastaa: Anssi ja tee se itse
  • Seinäjoki mukaan kansainväliseen ruokakaupunkien verkostoon

    Ekosysteemi, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Seinäjoki mukaan kansainväliseen ruokakaupunkien verkostoon
  • Into harrastaa: Elisabet ja sukututkimus

    Into työpaikkana, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Into harrastaa: Elisabet ja sukututkimus

Katso tulevat tapahtumat

Järjestämme vuosittain kymmeniä tapahtumia ja valmennuksia, jotka edistävät yritysten liiketoimintaa ja ihmisten verkostoitumista.

Siirry tapahtumat-sivulle

Tarjoa yritysuutisia

Teemme ja teetämme lukuisia yritysuutisia vuosittain. Ilmianna hyvä henkilö tai uutinen.

Ota yhteyttä:
Sanna Männikkö 
040 571 9998 
sanna.mannikko@intoseinajoki.fi

Tilaa uutiskirje

Klikkaa tästä uutiskirjeen tilaukseen

Yhteystiedot

Into Seinäjoki
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki
etunimi.sukunimi@intoseinajoki.fi

Inton palvelunumero
p. 020 124 4000

Into somessa

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok

Saavutettavuusseloste
Tietosuojaseloste
Evästeasetukset

Pikalinkit

Uutiset
Palvelut yrityksille
Into yhtiönä
Tapahtumat

Sijoitu Seinäjoelle
Yhteys
Kehityshankkeet

Vieraile myös näillä verkkosivuilla

Toihin seinajoelle.fi
Toimitilat.seinajoki.fi
Frami.fi

Congress.fi
Visitseinajoki.fi