Food Hub Kehityspolku 2
Haluatko kehittää uutta tai uudistaa nykyistä tuotettasi?
Haemme Food Hub Kehityspolulle yrityksiä, jotka haluavat kehittää
kuluttajille suunnattua elintarviketta
kuluttajien ostokokemukseen vaikuttavaa palvelua
logistiikkaan tai elintarviketuotannon tehostamiseen tähtäävää ratkaisua
Mukaan voi hakea joko täysin uudella tai nykyisellä parantelua vaativalla tuote- tai palveluidealla.
Osallistumalla kehityspolulle, yrityksesi saa veloituksetta:
a) ideoita ja ratkaisuehdotuksia kuluttajilta, opiskelijoilta ja asiantuntijoilta tuotteen tai palvelun kehittämiseksi
b) 3.000 euron arvosta de minimis -tukea tuotteen jatkokehittämiseen valitun asiantuntijan kanssa.
NÄIN SE TAPAHTUU:
1. Jätä hakemuksesi maanantaihin 20.9.2021 klo 16:00 mennessä.
2. Kuluttajat äänestävät kuusi mielenkiintoisinta tuotetta tai palvelua jatkoon. Asiantuntijat valitsevat kolme parasta logistiikkaan tai elintarviketuotannon tehostamiseen tähtäävää ratkaisua.
3. Opiskelijat ja asiantuntijat myllyttävät ehdotuksia. Food Hub Kehityspolulle mukaan päässeet yritykset saavat kehittämisehdotukset suoraan omaan käyttöönsä.
4. Jatka tuotteen kehittämistä yhdessä Food Hubin tarjoaman asiantuntijan kanssa. Toimenpiteiden tulee valmistua 31.1.2022 mennessä.
Hae mukaan Food Hub Kehityspolulle NYT!
TÄYTÄ HAKEMUS TÄSTÄ >>
Lisätietoja Food Hub Kehityspolusta antavat
Sanna Kankaanpää, Into Seinäjoki Oy, sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi, puh. 0400 743 422
Elina Huhta, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, elina.huhta@seamk.fi, puh. 040 830 0417
LISÄTIETOJA FOOD HUB KEHITYSPOLUSTA
Hae mukaan
Haemme elintarvikkeisiin, kuluttajien ostokokemukseen vaikuttaviin palveluihin tai logistiikkaan tai elintarviketuotannon tehostamiseen tähtääviin ratkaisuihin liittyviä ideoita tai haasteita. Tuote voi olla jo olemassa, mutta sitä pitäisi vielä hieman kehittää. Tai sitten se voi olla täysin uusi idea. Ehdota siis rohkeasti omaa ideaasi mukaan!
Kuluttaja- ja asiantuntijaraati
Kysymme rajatulta kuluttajaraadilta, mikä idea tai haaste on heidän mielestään kiinnostavin. Palautteen perusteella valitsemme 6 eniten kannatusta saaneen yrityksen ideat jatkokehittelyyn. Asiantuntijoiden valitsemana jatkoon pääsee 3 ideaa.
Food Hub ideamyllytys
Food Hub ideamyllytys järjestetään marraskuussa. Tuolloin Seinäjoen ammattikorkeakoulun eri koulutusalojen opiskelijat ja ruoka-alan asiantuntijat ideoivat ratkaisuehdotuksia yritysten toimeksiantoihin. Parhaimmillaan yritys saa tuloksena uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joita ei ole aiemmin edes tullut ajatelleeksi.
Jatka kehittämistä asiantuntijan kanssa
Löytyikö yrityksellesi suunta ja uusia näkökulmia tuotteen kehittämiseen? Food Hub -hankkeen kilpailuttama asiantuntija tukee sinua seuraavan askeleen ottamisessa kohti valmiimpaa tuotetta. Tarjoamme valituille yrityksille mahdollisuuden pienimuotoiseen kehittämistoimenpiteeseen tuotekehityksen eri vaiheisiin, kokeiluihin tai vaikkapa koemarkkinointiin yhdessä mietittyjen tarpeiden pohjalta.
Asiantuntijat ovat BSTR Luova Konttori, LogApp Oy sekä Foodwest Oy.
Tuki on de minimis-tukea ja yksittäinen yritys voi hyödyntää sitä maksimissaan 3000 euron arvosta. Tukea voidaan myöntää vain yrityksille ja maatalousyhtymille, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Pohjanmaalle ja joilla on voimassa oleva Y-tunnus.