Suunnittelupäivä – Ruoka-alan vetovastuuhanke
Kansallisen ruoka-alan vetovastuuhankkeen valmistelu jatkuu. Hankkeen tarkoituksena on muodostaa kansallinen ruokaviennin ekosysteemi ja vahvistaa Innokaupunkien yhteistyötä tässä teemassa.
Kutsumme kaikki kiinnostuneet mukaan suunnittelemaan hanketta eteenpäin helmikuun alussa to 1.2. klo 12–15.30 Seinäjoelle (Frami B, Kampusranta 9), lounastamiseen on mahdollisuus Ravintola Raitissa (omakustanteisesti) klo 11–12.
Suunnittelutapaamisen tavoitteena on selkeyttää hankkeen tavoitteita ja työpaketteja, sopia hankkeen sisällöistä, mukaan lähtevästä konsortiosta sekä eri työpakettien vetovastuista.
Vetovastuuhankkeissa on tyypillisesti mukana toimijoita 3–5 alueelta. Tällä hetkellä Seinäjoki ja Vantaa ovat mukana tämän hankkeen valmistelussa, lisäksi toivotamme tervetulleiksi mukaan muita alueita.
Suunnitteluun ja toteutukseen voi osallistua myös muita kuin Innokaupunkien edustajia (esim. yliopistoista ja ammattikorkeakouluista). Voitte välittää sopivaksi katsomillenne tahoille.
Agenda
11-12 Lounas Ravintola Raitti, Frami B (omakustanteinen)
12-15.30 Työpajaosuus, Bell-Marconi-Watt-Edison -kokoustilassa
- Selkeytetään erilaisin tavoin yhdessä hankkeen tavoitteita ja työpaketteja.
- Sovitaan hankkeen sisällöistä.
- Sovitaan mukaan lähtevästä konsortiosta ja eri työpakettien vetovastuista.