Into Seinäjoki
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Tapahtumat
  • Frami
  • Visit Seinäjoki Region
  • Yhteystiedot
  • Palvelut yrityksille
    • Palvelut yrityksille
    • Yrityksen perustaminen
    • Skaalaamo
    • Kasvu ja kansainvälistyminen
    • Toimitilat
    • Tontit
    • Yritysrahoitus
    • Yrityshakemisto
    • Varaa aika keskusteluun
  • Sijoitu Seinäjoelle
    • Tutustu ja innostu
    • Sijoittumispalvelut
    • Maailman kannustavin yrityskaupunki
    • Toimitilat
    • Vapaat tontit ja yritysalueet
      • Roves
      • Lentoaseman alue
      • Datakeskus
    • Yritysverkosto Techteam
  • Into yhtiönä
    • Into lyhyesti
    • Into työpaikkana
    • Harjoitteluun Intoon
    • Mediapankki
  • Kaikki kehityshankkeet
    • Kehityshankkeet
    • eRural resilience
    • FinFoodNet
    • Food & Tech Startup – startupit lentoon!
    • Innovaatiotoiminnan ekosysteemi
    • Smart Con Europe
    • Yrityskaupat
  • Etusivu
  • Uutiset
  • Tapahtumat
    • Palvelut yrityksille
    • Kasvu ja kansainvälistyminen
    • Skaalaamo
    • Toimitilat
    • Tontit
    • Yrityksen perustaminen
    • Yritysrahoitus
    • Yrityshakemisto
    • Varaa aika keskusteluun
    • Tutustu ja innostu
    • Sijoittumispalvelut
    • Maailman kannustavin yrityskaupunki
    • Toimitilat
      • Roves
      • Lentoaseman alue
      • Datakeskus
    • Yritysverkosto Techteam
    • Into lyhyesti
    • Into työpaikkana
    • Harjoitteluun Intoon
    • Mediapankki
    • Kehityshankkeet
    • eRural resilience
    • FinFoodNet
    • Food & Tech Startup – startupit lentoon!
    • Innovaatiotoiminnan ekosysteemi
    • Smart Con Europe
    • Yrityskaupat
  • Frami
  • Visit Seinäjoki Region
  • Yhteystiedot
  • en

Into Food Business Stage x Provinssi VIP

Julkaistu:

26.06.2024

Kutsu Into Food Business Stagelle torstaina 27.6.

Bisnes ja rock kohtaavat taas yrittäjyyden ykköskaupungissa Seinäjoella! Olisi ilo saada sinut mukaan juhlimaan kanssamme kesää ja Provinssia sekä verkostoitumaan rennoissa merkeissä. Saamme nauttia yhdessä niin hyvästä musiikista, sisällöistä kuin ruoastakin.

Into Business Stagen teemana on tänä vuonna ruoka-ala ja ruokavienti. Keräämme alan toimijoita yhteen keskustelemaan muun muassa tulevaisuuden näkymistä sekä yhteistyön lisäarvosta, mutta tietenkin myös viihtymään ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Ehkä löydät tapahtumasta uuden yhteistyökumppanin tai saat ideoita yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseen? Olet lämpimästi tervetullut Seinäjoelle viihtymään sekä kasvattamaan verkostojasi!

Kutsu on henkilökohtainen ja tapahtuma osallistujalle maksuton.

Varaa paikkasi nopeasti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY! VOIT TIEDUSTELLA PERUUTUSPAIKKOJA SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA eveliina.pyyluoma@intoseinajoki.fi

Ilmoittaudu

 

AIKATAULU & OHJELMA

11:00   Vapaaehtoinen lounas / ravintola Treffi (lisätietoja alla)

12:00   Vapaaehtoinen Business Tour (lisätietoja alla)

Virallinen ohjelma alkaa

13:30   Rekisteröityminen tapahtumaan ja vapaata verkostoitumista

14:00   Tervetuloa

14:05   Kuinka Suomen ruokavienti tuplataan yhdessä?

  • Elina Ovaskainen, Maa- ja metsätalousministeriö
  • Elina Koivisto, Into Seinäjoki Oy
  • Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy

14:30   Esimerkkejä ruokaviennin tulevaisuudesta.

  • Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
  • Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
  • Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy

14:45   Arvopohjaisen markkinoinnin merkitys viennin menestyksessä.

  • Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj 

15:05   Inton ja Seinäjoen terveiset

15:15   Ruokailua ja vapaata verkostoitumista

16:15   Bussit lähtevät Provinssin festivaalialueelle

16:30   Provinssin VIP-alueella meidät toivottaa tervetulleeksi Ville Koivisto, festivaalijohtaja, Provinssi

Vapaaehtoinen ohjelma

Haluamme tarjota teille vieraille entistä kattavamman kokemuksen Into Business Stageen. Halutessasi voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen jo klo 11:00 yhteisellä lounaalla ravintola Treffissä. Lounaalla on hyvä tilaisuus tutustua muihin tapahtuman osallistujiin sekä valmistautua päivään hyvän ruuan äärellä. Tarjoamme lounaan ilmoittautuneille.

Klo 12:00 bussi lähtee Framilta Business Tourille Roveksen alueelle. Kierroksen aikana esitellään Seinäjokea, ruokakaupungin toimintaa ja mahdollisuuksia sekä yrityskenttää. Lisäksi kierroksen aikana käydään vierailulla Foodwest Oy:n tiloissa.

 

PUHUJAT

Harri Latva-Mäenpää, toimitusjohtaja, Foodwest Oy
harri-foodwest.png
  • Harri on työskennellyt yli 10 vuotta ingredienttien/ elintarvikkeiden tutkimuksen, kehityksen ja kaupallistamisen parissa sekä tutkimus- että yrityspuolella.

  • Harri on tottunut toimimaan erilaisissa verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla sekä etsimään innovaatioita myös eri toimialojen rajapinnoilta.
 
Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj
suvi-reinikkala-2.png
  • Suvi on toiminut Anoralla vuodesta 2017 lähtien johtaen väkevien alkoholijuomien markkinointia. Suvilla on vahva kokemus globaalista kuluttajamarkkinoinnista sekä kuluttajabrändien rakentamisesta mm. L’Oréalilta ja PepsiCo’lta. 

  • Suvi on ollut kasvattamassa muun muassa Koskenkorvan myyntiä Pohjoismaissa ja muilla merkittävillä kansainvälisillä alueilla markkinointiin ja vastuullisuuten nojaten. 

 
Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
jari-sivunen.png
  • Jari työskentelee Valio Seinäjoen tehtaanjohtajana. Hän vastaa tehtaan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä tehtaan ammattilaisten kanssa.

  • Jarilla on lähes 30 vuoden kokemus prosessi,- elintarvike- ja teknologiateollisuudesta, joista tuotannon- ja tehtaanjohtotehtävissä viimeiset 16 vuotta. Hän on lisäksi työskennellyt ulkomailla projektitehtävissä yhteensä 3 vuotta.

Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy
jouni-rannila.png
  • Jounin vastuualueelle SaVe Logistiikalla kuuluvat mm. kiinteistö-, laatu- ja ympäristöasiat, sekä huolehtia, että laitos täyttää vientitoiminnan vaatimukset. 
  • SaVe Logistiikalla ollaan päivittäin tiiviissä yhteistyössä tuotteiden valmistajan kanssa perheyrityksen ajatusmallin mukaisesti, eli luodaan kumppanuutta ja rakennetaan sitä kautta pitkäjänteistä yhteistyötä. SaVe Logistiikka Oy on erikoistunut pakastevarastointiin, sekä pakaste-elintarvikkeiden vientilastauksiin.
 
Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
manne-niemela.png
  • Mannen vastuualueeseen kuuluu vienti Skandinaviaan sekä Baltiaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu viennin kehitys yhdessä muiden vientiorganisaatiossa työskentelevien kanssa.
  • Koulutukseltaan Manne on bio- ja elintarviketekniikan insinööri. Työkokemusta Atrialta on 20 vuotta, nykyisessä tehtävässä hän on työskennellyt vuoden 2023 joulukuusta alkaen. Tätä ennen hän työskenteli sika-, nauta-, sekä valmisruokatuotannossa.

 

PROVINSSI

Tapahtumaan sisältyy VIP-lippu torstaille 27.6. Provinssiin. Saat festarilipun saapuessasi Framille tapahtumaan. Ilmoitathan lomakkeella, mikäli saat Provinssin VIP-lipun muualta.

Tutustu Provinssin festariohjelmaan TÄÄLTÄ.

Kulkuyhteydet ja majoitus

Provinssi täyttää Seinäjoen tehokkaasti ja majoituspaikat täyttyvät kovaa vauhtia. Ole siis nopea ja varaa majoituksesi pian! 

Tiesitkö, että Seinäjoelta pääsee junalla reilussa tunnissa Tampereelle? Jos Seinäjoelta ei löydy majoitusta, pääset yölläkin kätevästi junalla Tampereelle yöpymään. Provinssista pääset rautatieasemalle taksilla tai bussilla. 

Tervetuloa mukaan rokkaamaan kanssamme!

Jaa artikkeli somessa



Siirry Uutiset-sivulle

Uutiskategoriat

  • Blogi
  • Digitalisaatio
  • Ekosysteemi
  • Into työpaikkana
  • Kansainvälistyminen
  • Liikeidea ja yrityksen perustaminen
  • Liiketoiminnan valmennukset
  • Sijoittuminen Seinäjoelle
  • Startup-yrittäjyys
  • Tallenteet
  • Tapahtumat
  • Töihin Seinäjoelle
  • Toimitilat ja tontit
  • Uutiset
  • Vastuullisuus
  • Yrittäjätarinat
  • Yrityskaupat
  • Yritysneuvonta
  • Yritysrahoitus
  • Yritysuutiset

Uusimmat uutiset

  • Jaossa 7,3 mrd euroa!

    Kansainvälistyminen, Uutiset, Yritysrahoitus
    Lue koko artikkeli: Jaossa 7,3 mrd euroa!
  • Selvitys: Seinäjoen lentoasemalla mahdollisuuksia erikoistua arvokkaan lentorahdin keskukseksi

    Ekosysteemi, Uutiset
    Lue koko artikkeli: Selvitys: Seinäjoen lentoasemalla mahdollisuuksia erikoistua arvokkaan lentorahdin keskukseksi
  • Kuka kulkee yrittäjän rinnalla?

    Blogi, Liiketoiminnan valmennukset, Startup-yrittäjyys, Yritysneuvonta
    Lue koko artikkeli: Kuka kulkee yrittäjän rinnalla?

Katso tulevat tapahtumat

Järjestämme vuosittain kymmeniä tapahtumia ja valmennuksia, jotka edistävät yritysten liiketoimintaa ja ihmisten verkostoitumista.

Siirry tapahtumat-sivulle

Tarjoa yritysuutisia

Teemme ja teetämme lukuisia yritysuutisia vuosittain. Ilmianna hyvä henkilö tai uutinen.

Ota yhteyttä:
Sanna Männikkö 
040 571 9998 
sanna.mannikko@intoseinajoki.fi

Tilaa uutiskirje

Klikkaa tästä uutiskirjeen tilaukseen

Yhteystiedot

Into Seinäjoki
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki
etunimi.sukunimi@intoseinajoki.fi

Inton palvelunumero
p. 020 124 4000

Into somessa

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Instagram
  • TikTok

Saavutettavuusseloste
Tietosuojaseloste
Evästeasetukset

Pikalinkit

Uutiset
Palvelut yrityksille
Into yhtiönä
Tapahtumat

Sijoitu Seinäjoelle
Yhteys
Kehityshankkeet

Vieraile myös näillä verkkosivuilla

Toihin seinajoelle.fi
Toimitilat.seinajoki.fi
Frami.fi

Congress.fi
Visitseinajoki.fi