intoseinajoki.fi
17.03.2020

Arki muuttuu, mutta ei pysähdy

Tällä viikolla koronavirus on laittanut työarjen uusiksi.  Me intolaisetkin työskentelemme pääosin etänä, mutta palvelemme yrityksiä viestein, puheluin ja etäyhteyksien avulla. Haemme uusia tapoja koulutusten ja tapahtumien järjestämiseen digitaalisesti. Valmistelemme uusia palveluja ja koulutusten sisältöjä vastaamaan yritysten muuttuneisiin tarpeisiin.

Monien yrittäjien arkea koronakriisi muuttaa radikaalilla tavalla. Poikkeuksellisessa tilanteessa kaikki mahdollinen tuki on tarpeen. Toimeen onkin ryhdytty jo valtion taholta maanantaina julkaistulla tukipaketilla. Kriisin ylittämisessä tarvitaan valtion, kuntien, yrittäjäjärjestöjen ja kehitysyhtiöiden tiivistä yhteistyötä. Tähän työhön keskitämme myös Intossa kaikki mahdolliset resurssit.

Myös jokainen meistä voi omalla ostoskäyttäytymisellään helpottaa yrittäjän arkea. Erityisesti nyt on hyvä hetki tukea paikallista yrittäjää ja hankkia tuotteita ja palveluja. Tapoja tähän on monia.  Voi vaikkapa ostaa lahjakortteja kampaajalle, hierontaan, kuntosalille tai ravintolaan. Monella paikallisella yrittäjälläkin on verkkokauppa. Ravintolasta voi tilata kotiinkuljetuksen. Koulutusta voi hankkia myös etänä.

Terveys on meille kaikille tärkeintä ja varotoimenpiteet tulee ottaa vakavasti. Silti pyörät pitää pitää pyörimässä. Samalla valmistaudutaan kriisin jälkeiseen aikaan.  Vaikka arki muuttuu, sen ei tarvitse eikä saa pysähtyä.

Nyt elämme poikkeustilassa ja tämäkin kriisi on onneksi ennen pitkää ohi. Tärkeää on koota kaikki voimat siihen, miten kannattelemme yritykset pahimman yli.  Käyttämällä palveluja ja kohdistamalla ostokset paikallisille yrityksille ylläpidämme alueen elinvoimaa.  Meillä Seinäjoella on loistava palvelutarjonta, pidetään yhdessä huolta että saamme nauttia siitä jatkossakin.

Leena Perämäki
Toimitusjohtaja
Into Seinäjoki Oy

 

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa