intoseinajoki.fi
07.11.2019

Blogi: Lisää kauppaa kauppakaupunkiin

Tiesimme jo alkuvuodesta, että Seinäjoella piisaa kaupallista kuhinaa marraskuussa Ideaparkin auetessa. 100 yrityksen, 100 miljoonan euron ja liki 70 000 kerrosneliömetrin investointi ei ole pikku juttu mille tahansa kaupungille.

Mutta miten vahvistaa vielä megainvestoinnin lisäksi viestiä koko kaupungista kauppakaupunkina? Faktahan on, että Seinäjoki on kokoluokassaan koko maan ykkönen vähittäiskaupassa/asukas. Vastaus: puhutaan pukille. Tehdään kampanja, jossa Seinäjoki ehdottaa, että joulupukki muuttaa vähintään joulusesongin ajaksi Seinäjoelle. Hankkii lahjat kaupungin liki 600 liikkeestä ja lähtee jakelureissulle logistisesti paljon Korvatunturia keskeisemmältä paikkakunnalta.

Kaupungin ja Inton lisäksi pukille puhuvat kaikki kauppiaat. Tässä esimerkki: ”Tervetuloa avaruuden pääkaupunkiin, joulupukki! Meiltä tänään priima puurokattila hintaan 39,90. Jouluisin terveisin Kasperin Kattila. #tilaajoulupukille #avaruudenpääkaupunki”

Kun puhutaan joulupukille, puhutaan oikeasti meille jokaiselle kuluttajalle. Ikivanha käyttöliittymä – uusi lähestysmistapa.

Tämä kampanja luonnollisesti toimii tehokkaasti vain, mikäli yritykset innostuvat. Ja mikäli asukkaat lähtevät vinkkaamaan parhaita ostospaikkoja. Ja ostamaan. Nyt on ensimmäinen päivä, joten vielä ei voi sanoa. Jo nyt osaan sanoa, että olemme yrittäneet. Ja että joku suuttuu. Sellaista on hyvä markkinointi.

Tutustu kampanjaamme tarkemmin osoitteessa tilaajoulupukille.fi

Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998

Kirjoittaja

Sanna Männikkö
Inton markkinointi ja viestintä
Puh. +358 40 571 9998

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa