EASY on helppo – asiakkaalle

Seinäjokelainen kiinteistöhuollon ja -palveluiden yritys EASY palvelut Oy myy asiakkailleen eritoten kolmea asiaa: helppoutta, turvallisuutta ja kiinteistön arvon säilymistä.

– 3000-4000 jalkaparia kulkee päivittäin pihoilla, joita hoidamme. Ja kaikilla on mielipide, onko työmme hoidettu hyvin. Me myymme siis ulkoalueilla ennen kaikkea turvallisuutta, että ihmisillä on hyvä kulkea. Kiinteistöjen sisällä työmme vaikuttaa toki päivittäiseen toimintaan, mutta myös siihen, kuinka arvo säilyy. Helppous on sitä, että meiltä asiakas saa kaiken tarvitsemansa: kiinteistöhuollon ja kiinteistöihin liittyvät tuotteet ja laitteet, hallituksen puheenjohtaja Tommi Mäki kertoo.

Luotettavuutta pidetään itsestäänselvyytenä. Mäki nostaa sen kuitenkin EASYn toiminnan keskiöön. –  Haluamme oikeasti olla luotettava kumppani asiakkaillemme.

Vuoden 2018 lopulla toimintansa aloittaneen EASY palveluiden asiakkaina on jo nyt tukku Roveksen alueen suurimpia tehtaita, pari vilkkaasti liikennöityä logistiikkaterminaalia, kauppakiinteistöjä, konferenssikeskus Valkea ja noin 40 eri kokoista kerros- ja rivitaloyhtiötä. Liikevaihto tuplaantuu tänäkin vuonna koronasta huolimatta. Tavoitteena on kasvaa edelleen erityisesti asuintaloyhtiöiden puolelle.

– Pienissä yhtiöissä korostuu lähi- ja kasvollinen palvelu. Taloyhtiöt tarvitsisivat talonmiespalvelua. Helposti lähestyttävää kontaktihenkilöä. Kasvollinen talonmiespalvelu olisi mielestämme enemmän tapa toimia kuin pelkkä kustannus, toimitusjohtaja Martti Purra arvioi.

Työnjohtaja Sami Pihlaja (vas.) vastaa päivittäisestä palvelutoiminnasta. Tommi Mäki vetelee lankoja taustalla.

Taloyhtiöiden lisäksi kasvu syntyy teollisuusyritysten kasvaessa.
– Meidänkin työmme lisääntyy, kun esimerkiksi Ferrum Steelin kaltaiset yritykset kasvattavat liiketoimintaansa yhdestä hallista neljään, Mäki kuvaa.

EASY palveluilla on oma halli Roveksen alueella. Asiakkaiden ympäröimänä on järkevä paikka toimia, kun kalustoa on nopea käydä vaihtamassa kiireaikoina.
– Nykyinen tila on käymässä pieneksi. Pohdimme juuri kasvun vaihtoehtoja. Täällä asiakkaiden keskellä haluamme kuitenkin jatkaa, Mäki toteaa.

Mäki ja Purra ovat siitä erikoinen omistajakaksikko, että kumpikin on päivätöissä oman firman ulkopuolella.
– Haluamme työllistää, luoda edellytyksiä ja kehittää toimialaa.

Viiden vuoden päästä EASY on omistajien ajatuksissa laajentunut jo useammalle paikkakunnalle.
– Kaikki kolme osa-aluetta – kiinteistöpalvelut, vuokrauspalvelut, tuotemyynti – ovat kasvaneet. Kiinteistöhuollossa on pitkä rivi koneita ja tekijöitä useilla paikkakunnilla, Mäki ja Purra visioivat.

Tutustu tarkemmin EASY palveluihin täällä.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa