Hae Intoon harjoitteluun

Hei tuhattaituri. Tai ainakin kiinnostunut tuhansista asioista. Tai ainakin oppimisesta. Into tarvitsee apuasi. Haemme opiskelijaa viiden kuukauden harjoitteluun syksyksi 2021.

Meillä pääset innostavaan ja kannustavaan porukkaan.

Saat treeniä mm.

  • yrityksille suunnattujen tapahtumien tuottamisesta aina suunnittelusta markkinointiin ja asiakaskohtaamisiin
  • erilaisten kehittämishankkeiden toteuttamisesta
  • tärkeistä rutiinihommista

Aivan mahtavaa on, jos olet jo saanut kokemusta tapahtumatuotannoista ja somemarkkinoinnista. Viimeistään harjoittelumme jälkeen olet jo liki mestari.

Arvostamme luovuutta jo hakuvaiheessa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta 31. toukokuuta mennessä osoitteessa rekry(at)intoseinajoki.fi (viestin otsikko: harkkari). Kerro meille, miksi juuri sinä haluat Intoon.

Harjoittelusta maksamme palkan viimeisen kuukauden ajalta.

”Intossa minua viehättävät monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä ystävällinen ja avoin työilmapiiri. Harjoittelu täällä on tarjonnut sopivan haastavan ja vaihtelevan ympäristön kokeilla uutta ja haastaa itseään ammatillisesti. Tämän harjoittelun aikana olen ollut mukana niin suomalaisissa kuin kansainvälisissä hankkeissa ja projekteissa. Toimenkuvaani on kuulunut graafista suunnittelua, tapahtumatuotantoa niin virtuaalisten kuin fyysisten tapahtumien osalta, yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin sekä muita monipuolisia avustavia työtehtäviä tarpeen mukaan. Rohkeasti vaan hakemusta Intolle, voit saada harjoittelusta todella paljon irti oman kiinnostuksesi mukaan!”
kevään 2021 harjoittelijamme Hanna Manninen, 3. vuoden kulttuurituotannon opiskelija, SeAMK

 

Lisätietoja: Piia-Marika Jokela, puh. 040 550 4039 (klo 8-14), piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi.

 

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö, joka työskentelee alueen yritysten menestystä varten. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Yhtenä tavoitteenamme on ylläpitää ja vahvistaa kaupungin innostavaa ja elinvoimaista yritysilmapiiriä ja -kulttuuria, jolla luodaan perusta vireälle yritystoiminnalle. Yksin ja yhdessä eri organisaatioiden kanssa Into toteuttaa myös lukuisia elinkeinoelämän tarpeista nousevia kehittämisprojekteja.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa