HKS Sparraamo testasi vanhempien voimavaravalmennuksen

Innocas Oy sai arvokasta palautetta palvelunsa kehittämiseksi

Seinäjokelainen Innocas Oy pääsi ensimmäisenä yrityksenä testaamaan uutta HKS Sparraamo -toimintamallia, joka tarjoaa yrityksille mahdollisuuden testata omaa tuotettaan, palveluaan tai kehittämisideaansa käyttäjien kanssa. Innoccaan uusi, vanhemmille suunnattu voimavaravalmennus sopikin erinomaisesti testattavaksi tällä uudella konseptilla.

– Tämä oli meille erinomainen väylä testata tuotetta ja sen resonointia kohdeyleisön kanssa. Kattava raportti sparraussessiosta antoi uusia ideoita valmennuksen kohdennuksesta, sisällön tärkeydestä ja tärkeysjärjestyksestä. Kun tähän lisää vielä HKS-yhteistyön valtavan positiiviset ja inspiroivat tapaamiset projektiin osallistuvien kanssa, voimme suositella HKS Sparraamoon lähtemistä kaikille HKS-kohdeyrityksille, Innoccaan yrittäjät Heidi Harju ja Johanna Rintamäki kommentoivat.

Innocas on nimensä veroinen kahden naisen yritys Seinäjoelta. Harjulla ja Rintamäellä on molemmilla vankkaa kokemusta opetus- ja kasvatusalalta ja sitä kautta tarjolla valmiiksi pureksittua tietoa ja käytännön työkaluja perheiden hyvinvoinnin tueksi. Yrityksen palveluihin kuuluu mm. luentoja, webinaareja ja valmennuksia sekä vanhemmille että kasvatus- ja opetusalan työyhteisöille, esim. Unikoulu-valmennus ja Kun lapsi jää porukan ulkopuolelle -valmennus. Tapaamiset ja valmennukset onnistuvat myös etänä, joten ne on helppo sovittaa paitsi koronarajoitusten sanelemaan myös muutenkin usein varsin hektiseen perhearkeen.

Healthy Kids of Seinäjoki on Seinäjoen kaupungin toimintamalli lasten, nuorten ja lapsiperheiden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Toimintamallin tukena toimii Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta alueellisena vahvuutena ja yritysten kasvun lähteenä -hanke, jonka päätavoitteena on kehittää toimintatapoja, joilla yritykset ja kaupungin eri toimijat voivat yhdessä kehittää uusia tuotteita ja palveluja tukemaan tätä kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lisätietoja HKS Sparraamosta: Sanna Valkosalo, Into Seinäjoki, puh. 050 326 6586, sanna.valkosalo(at)intoseinajoki.fi

 

Sparraamo toteutettiin osana Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta alueellisena vahvuutena ja yritysten kasvun lähteenä -hanketta. www.healthykidsofseinajoki.fi/hanke/

Hankkeen toteuttavat Into Seinäjoki, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Etelä-Pohjanmaan liiton Euroopan aluekehittämisrahastosta (EAKR).

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa