Vuosina 2015-2019 järjestetty Hyvän johtamisen foorumi palaa ohjelmaan Seinäjoella. Marraskuun viidentenä päivänä Rytmikorjaamolla järjestettävä tapahtuma kutsuu jälleen johtajat, esihenkilöt ja kaikki johtamisesta kiinnostuneet kuulemaan päivänpolttavaa asiaa hyvästä johtamisesta sekä verkostoitumaan yhteisen asian äärellä.

Hyvän johtamisen foorumi syntyi aikanaan Markku Haapasalmen ideasta. Kunnianhimoisena tavoitteena tuolloin ja nyt taas on saada hyvästä johtamisesta kilpailuetu koko maakunnalle.

Pitkän johtajauran mm. pankkimaailmassa tehnyt ja nykyisin Lecklén HR-palveluiden johtamisen valmentajana työskentelevä Haapasalmi kertoo, että aikanaan harmiteltiin, kun tapahtuman järjestäminen päättyi ja iloitsee nyt foorumin henkiin herättämisestä. Vallitseva maailmantilanne edellyttää hyvää johtamista.

– Hyvä johtaminen ja työilmapiiri korostuvat aikana, jolloin pätevästä työvoimasta on lähes joka alalla pulaa. Johtamisen kehittämiseen, työyhteisötaitoihin ja hyvään työilmapiiriin panostaminen on tärkeää voittavan työyhteisön rakentamisessa. Tässä johtajien ja kaikkien esihenkilöiden rooli on luonnollisesti tärkein.

Tapahtuman puhujat ja tarkempi ohjelma julkaistaan kesäkuussa.

Hyvän johtamisen foorumin yhteydessä valitaan jälleen myös vuoden eteläpohjalainen johtaja.

Tapahtuman järjestää konsulttiyhtiö Lecklé yhteistyössä Into Seinäjoen, Seinäjoen Ammattikorkeakoulun, Sedun ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa. Tapahtuman ohjausryhmän muodostavat Markku Haapasalmi ja Sami-Petteri Kivimäki (Lecklé), Anne-Maria Aho (SeAmk), Leena Perämäki (Into Seinäjoki), Tomi Kohtanen (Etelä-Pohjanmaan kauppakamari) ja Pasi Artikainen (Sedu).

 

Lisätiedot: Markku Haapasalmi, Lecklé, 040 067 7211