”Meillä jokainen on mukana rakentamassa Inton omaa vahvaa toimintakulttuuria.”

 

Into Seinäjoki on Suomen innostavin työpaikka vuosimallia 2021. Voitto julkistettiin tänään tiistaina Eezy Henkilöstöpalveluiden toteuttamassa seminaarissa. Into oli ykkönen pienten organisaatioiden (30 työntekijää) sarjassa.

– Kiitos tästä kuuluu koko henkilöstölle. Meillä jokainen on ollut ja on mukana rakentamassa Inton omaa vahvaa toimintakulttuuria ja Inton tapoja toimia. Kiitos kuuluu myös asiakkaille. Merkityksellinen työ yritysten menestystä varten motivoi, haastaa ja innostaa. Yritysten menestyminen on meille tärkeintä ja jokainen on sitoutunut tekemään parhaansa tämän tavoitteen eteen, toimitusjohtaja Leena Perämäki kiittelee.

Lähtökohtana Perämäki korostaa vahvan mission merkitystä. Into Seinäjoki on olemassa alueen yritysten menestystä varten, merkityksellinen päämäärä motivoi, on innostavaa olla mukana kehittämässä omaa aluetta yhdessä yritysten kanssa. Suunta ja tavoitteet ovat selkeät, mutta jokainen saa itse vaikuttaa työnsä sisältöön ja olla kehittämässä sitä. Olennaista on myös osallistuminen ja yhteinen tekeminen, arvostetaan erilaista osaamista ja jaetaan sitä, halutaan että jokainen tuo oman osaamisensa yhteisen päämäärän eteen.

Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustusta pääsee tavoittelemaan toteuttamalla Eezy Flown strategialähtöisen henkilöstötutkimuksen. Eezy Flow toteuttaa tutkimuksen vuosittain sadoille suomalaisille organisaatioille, ja siihen vastaa vuosittain yli 150 000 henkilöä.

Tässä linkki Eezyn uutiseen asiasta.

 

 

Lisätietoja: Leena Perämäki, toimitusjohtaja, puh. 0400 675 121