Intolaiset sata lasissa syyslukukaudelle

Intossa ollaan lomien virkistäminä valmiita vilkkaaseen ”syyslukukauteen”. Mm. tällaisin ajatuksin ja odotuksin:

Marika Puhilas:
Framin kokouspalveluissa odotamme kovasti tilaisuuksien alkamista. Uuden varausohjelmiston ansiosta kokoustiloja on jatkossa mahdollista varata suoraan itse netin kautta. Tästä tulemme infoamaan lähiaikoina lisää.”

Elisabet Kivimäki:
”Kansainvälisiä yhteyksiä ja verkostoja rakennetaan alueemme yritysten viennin edistämiseksi. On tärkeää, että ihmisten rajoitetusta liikkumisesta huolimatta tavara maailmalla liikkuu. Työn alla oleva mielenkiintoinen rahtiliikenteeseen liittyvä kansainvälinen sijoittumiscase pitää kiireisenä tulevana syksynä.”

Johanna Rintamäki:
”Jännittävän tapahtuma..tai tapahtumattoman kesän jälkeen suunnittelemme yritysten kanssa testauksia tehtäväksi ensi vuonna uudella onnella. Syksyn aikana on tulossa myös verkostoitumistapahtuma tapahtumajärjestäjille ja yrityksille. Kiinnostusta tuntuu olevan molemmilla tahoilla, mutta yhteisiä foorumeita vähän, joten näimme paikan olla apuna. ” 

Sanna Kankaanpää:Odotan jo uteliaana, millaista yhteistyötä ja millaisia uusia tuotteita saadaan liikkeelle, kun ruoka-alan vuoropuhelut ja kokeilut käynnistyvät syksyllä. Ruoka on monella tapaa erityisen ajankohtainen aihe juuri nyt ja meilläkin on paljon siihen liittyvää, eikä ainoastaan elintarvikeyritysten parissa. Toivon, että saamme tiivistettyä maakunnan yritysten välistä yhteistyötä ja annettua uusille ideoille siivet.”

X X X

Helmi Yli-Knuuttila:
“Ihan mahtavaa olla takaisin töissä! Itse olen odottavaisin fiiliksin starttaamassa syyslukukautta. Tapahtumasyksy starttaa 26.8. Inton omalla versiolla kansainvälisesti tunnetusta Leijonan luola -formaatista. Lisäksi alkusyksystä päästään oppimaan sosiaalisesta mediasta, brändäyksestä ja siitä, miten coachata, johtaa ja tehdä yhteistyötä onnistuneesti yli sukupolvirajojen. Toivon niin, että koronatilanne sallii näiden kaikkien toteutumisen suunnitelmien mukaan ja saadaan tapahtumien kautta tarjottua yrittäjille vinkkejä ja ajatuksia omaan tekemiseen.”

Tuula Lahti:
“Kesä ja erityisesti heinäkuu yllätti Seinäjoen positiivisesti. Suomalaiset ovat todella matkailleet kotimaassa ja moni perhe on löytänyt tiensä Seinäjolle ja maakuntaan. Etelä-Pohjanmaan ainutlaatuiset perhekohteet ovat vetäneet hyvin väkeä ja hotelleissa on ollut vipinää, vaikka suurtapahtumat jäivät toteutumatta.”

Jesse Mäenpää:
”Kesän matkailusesonki alkaa taittua vähitellen arjeksi, joten viimeiset hetket digitaalisten markkinointikampanjoiden osalta ovat käsillä – ainakin tämän sesongin osalta. Syyskuussa alkaakin tiukka analyysi- ja raportointiurakka, kuinka kampanjat ovat purreet. Tämän jälkeen voimmekin jo aloittaa seuraavan sesongin ja off seasonin suunnittelun ihan into piukassa.”

Tapio Seppä-Lassila:
“Alkavalta syksyltä odotan, että liike-elämä löytää ns. uuden normaalin mahdollisimman nopeasti. 
Toivon, että etäpalaverit tuntuvat luontevilta niistäkin, jotka keväällä niitä vähemmän vielä käyttivät ja toivon että liiketoimintapäätöksiä pystytään tekemään samalla ripeydellä kuin ennen poikkeusoloja.”

Eeva Jussila:
“Uusia yrityksiä suunnitellaan ja perustetaan Seinäjoen alueella toimialoiltaan mainion monipuolisesti. Henkilökohtaista sparrausta joko livenä tai etänä sekä liikeideat lentoon – valmennusta on mahtava päästä taas tekemään yhdessä asiakkaiden kanssa!! 

Jenniina Palmu, Seinäjoki Congress:
”Syksyltä odotan ehdottomasti sitä, että keväällä alkanut #tuepaikallista kampanja saa jatkoa. Kokous- ja tapahtuma-alalla tämä voisi hyvinkin tarkoittaa sitä, että pidetäänkin ne oman porukan kokoukset toimiston ulkopuolella, isommissa tiloissa ja nautitaan yhteisestä ajasta kahvien ja muiden tarjoiluiden parissa.“  

Anu Portti:
“Syksyn aikana nostetaan esille Z-sukupolven yritystarinoita, joista me kaikki voimme ammentaa oppia ja inspiraatiota yrittäjyyteen sekä omaan työhömme yrittäjyyden parissa. Nuorissa yrittäjissä on ihailtavaa rohkeutta, rehellisyyttä ja yllätyksellisyyttä puhumattakaan taidoista, jotka liittyvät uusiin ansaintamalleihin erityisesti sosiaalisessa mediassa. Luvassa siis mielenkiintoisia tarinoita!”   

X X X

Satu Alapiha, Enterprise Europe Network:
”Kansainvälistymistä mietitään usein myynnin ja viennin kautta. Kannattaa muistaa, että yritykset voivat tehostaa ja säästää toiminnassaan myös ostotoimintaa tehostamalla ja löytämällä esim. edullisempia komponentteja tai raaka-aineita ulkomailta. Näidenkin parissa tehdään töitä tänä syksynä!”  

Marja Vainionpää:
“Uskon, että syksyn aikana yhä useampi yritys miettii uusien kumppaneiden ja asiakkaiden etsimistä. Samoin yksinyrittäjien tuen haku on edelleen ajankohtaista. Talouden haasteista huolimatta myös toimitila ja tonttiasiat ovat pinnalla. Inton palveluporukalla autamme (myös etänä) näissä asioissa.”

Riina Mansikkamäki:Syksyllä alkaviin uusiin yritysryhmiin on haku alkanut ja innolla odotan, että saadaan aloittaa sparraukset ja etsiä erilaisia keinoja yritysten liiketoiminnan kehittämiseen tässä monin tavoin muuttuneessa tilanteessa. Ryhmistä saa vertaistuen lisäksi konkreettisia neuvoja!”

Tarja Jouppi: ”Erikoisen kevään ja kesän jälkeen on ollut hienoa palata toimistolle ja aloittaa uusi normaali arki livenä työkavereiden kanssa, vaikka taustalla korona vaaniikin. Intossahan me muistamme edelleen turvavälit ja käsienpesun, joilla turvaamme oman ja muiden arjen. ”

Sanna Männikkö:
”Rakennamme Roveksen yritysalueelle entistä vahvempaa profiilia, jotta alueella jo toimivat yritykset voivat hyödyntää sijaintiaan maksimaalisesti ja jotta alue kiinnostaisi monipuolisuutensa ansiosta uusia sijoittuvia yrityksiä”. 

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa