Kasvot yrittäjyydelle jatkuu virtuaalinäyttelynä

Nuorten yrittäjien kuviin, tarinoihin ja podcast-haastattteluihin pääsee nyt tutustumaan sivuillamme.

SeAMKin kulttuurituottajaopiskelijoiden tuottama Kasvot yrittäjyydelle -näyttely on ilahduttanut kävijöitä Seinäjoen Torikeskuksessa. Reilun kahden viikon aikana näyttelyssä vieraili lähes 300 henkeä. Nyt fyysinen näyttely on purettu, mutta nuorten yrittäjien tarinat saavat jatkoa virtuaalinäyttelyn muodossa.

Into kiittää lämpimästi näyttelyn päätähtiä eli alueemme nuoria yrittäjiä – kiitos että jaoitte tarinanne!

Valtavan iso kiitos kuuluu myös opiskelijatiimille, joka on tehnyt loistavaa työtä niin näyttelyn kuin sen ohessa julkaistun podcast-sarjan osalta – well done & keep up the good work!

Kiitos myös näyttelyn kuvaajana toimineelle Ellinooralle, nuori yrittäjä hänkin! Kasvot yrittäjyydelle on hänen ensimmäinen oma näyttelynsä – lämpimät onnittelut hienosta ja onnistuneesta projektista!

Into kiittää kaikkia näyttelyn kävijöitä – toivottavasti näyttely tarjosi oivaltavia hetkiä ja innostavia ajatuksia.

Mikäli et ehtinyt Torikeskukseen paikan päälle tutustumaan nuorten yrittäjien tarinoihin, niin virtuaalinäyttely tarjoaa siihen vielä mahdollisuuden. Täällä pääset tutustumaan näyttelyssä esillä olleisiin kuviin, tarinoihin ja podcast-haastatteluihin.

Lisätietoja: Anu Portti, puh. 050 530 9250, anu.portti@intoseinajoki.fi

 

Ps. Into kiittää ja onnittelee myös näyttelyn yhteistyökumppanina toiminutta 70-vuotisjuhlavuottaan viettävää Etelä-Pohjanmaan Kauppakamaria.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa