Kasvot yrittäjyydelle -näyttely nostaa esiin nuoria yrittäjiä Etelä-Pohjanmaalta

Into Seinäjoki toteuttaa yhdessä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoiden kanssa Kasvot yrittäjyydelle -näyttelyn. Näyttely tuo uudella – tavallista taiteellisemmalla – tavalla esille nuoret yrittäjät ja heidän tarinansa jatkuvasti muuttuvalla yrityskentällä. Näyttelyyn pääsee tutustumaan Torikeskuksessa, Seinäjoella, 10.-24.4.2021.

– Näyttelyn tavoitteena on innostaa nuoria lähtemään rohkeasti tutustumaan yrittäjyyteen ja yrittäjäkentän uusiin mahdollisuuksiin. Näyttelyn tarkoituksena on laajentaa käsityksiä perinteisestä yrittäjyydestä avaamalla yrittäjäkentän monipuolisuutta, näyttelyn vastuutuottajana toimiva Sanni Antinniemi Seinäjoen ammattikorkeakoulusta kuvailee.

Kasvot yrittäjyydelle -näyttely koostuu nuorten yrittäjien tarinoista upeiden valokuvien ja tekstien muodossa. Näyttelyn rinnalla julkaistaan myös podcast-sarja, joka syventää nuorten tarinoita ja ajatuksia yrittäjyydestä.

Z-sukupolven ääni näkyy ja kuuluu näyttelyssä monipuolisesti. Kun näyttelyn keskiössä ovat Z-sukupolven yrittäjät, on mielekästä ottaa mukaan saman sukupolven edustajat myös tuomaan näitä tarinoita esille. Ajatus yrittäjyystarinoiden esittämisestä tavallista taiteellisemmin keinoin syntyi sekin opiskelijoiden ehdotuksesta.

– Nuorten yrittäjien tarinat antavat meille kaikille mahdollisuuden oppia uutta ja lisätä ymmärrystä Z-sukupolven yrittäjyyden muodoista, uusista ansaintamalleista sekä toisaalta myös nuorten tuentarpeista. Kannattaa ehdottomasti suunnata huhtikuussa Torikeskukseen tutustumaan näyttelyyn, projektipäällikkö Anu Portti Into Seinäjoesta vinkkaa. 

Kasvot yrittäjyydelle -näyttely on avoinna 10.-25.4.2021 ma-pe klo 12-17 ja la-su klo 10-16. Näyttely on maksuton.

 

Lisätietoja:
Sanni Antinniemi, SeAMK, p. 050 592 2233, sanni.antinniemi@seamk.fi
Anu Portti, Into Seinäjoki, p. 050 530 9250, anu.portti@intoseinajoki.fi

 

Näyttely on osa Into Seinäjoen hallinnoiman #YrittäjäZ -hankkeen toimintaa. Hanketta rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto EAKR.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa