Leijonan luolaa, milleniaaleja ja kalsareita maailmalle

Kesälomilta on palattu pää täynnä ideoita ja innostusta Inton syksyn tapahtumiin. Haluatko tietää, mitä kaikkea on tulossa? Täältä pesee.

Inton tapahtumasyksy starttaa keskiviikkona 26.8. omalla versiollamme kansainvälisesti tunnetusta Leijonan luola -konseptista. Tervetuloa mukaan jännittämään meidän kanssa, saavatko yritykset rahaa liikeideoilleen pääomasijoittajilta.

Syyskuun 2. päivänä Seinäjoelle saapuu kirjailijakaksikko ja millenniaalipariskunta Karoliina ja Atte Mellanen. Tule ottamaan selvää Hyvät, pahat ja millenniaalit -tapahtumaan, millaisia yrittäjiä ja työntekijöitä millenniaalit ovat, ja miten heidän kanssaan tehdään onnistuneesti yhteistyötä.

Lisäksi syyskuussa on tulossa myös Brändää somessa ja digitalisoi bisnes -koulutus Marja Nousiaisen vetämänä (10.9.) sekä syksyn ensimmäinen Into BB (24.9.), jossa mielenkiintoisen yritystarinansa jakaa The other danish guyn toimitusjohtaja Tommi Lähde.

Nämä ja kaikki muut tulevat tapahtumamme bongaat Inton tapahtumakalenterista https://intoseinajoki.fi/tapahtumat/.

Kuinka otamme huomioon koronatilanteen tapahtumissa?

Seuraamme koronatilannetta, ja tarpeen vaatiessa siirrämme tapahtumia verkkoon webinaarimuotoisiksi. Ainakin tänään vaikuttaa kuitenkin vielä siltä, että uskallamme järjestää livetapahtumia – mutta niin, että myös etäosallistuminen on mahdollista.

Pyrimme varaamaan mahdollisimman väljiä tapahtumatiloja, jotta turvavälit saadaan pidettyä. Lisäksi pidämme huolen, että tapahtumissa on käsienpesupisteitä lähettyvillä sekä käsidesiä ja suusuojia saatavilla. Toivomme myös osallistujilta herkkyyttä jäädä pois livetapahtumista, jos on flunssan oireita.

Nähdään tai ollaan kuulolla!

Helmi Yli-Knuuttila
Tapahtumakoordinaattori
Puh.050 3472200
helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa