Löfsiltä tehoruiske metallin ja teräksen maalauspalveluille Seinäjoella

Ylistaron Teräsmäelle sijoittunut Löfs Oy helpottaa vuosien painetta teollisuuden maalauspalveluihin Seinäjoen alueella. Investoimalla 1,2 miljoonaa euroa täysin uuteen maalauslinjastoon Löfs pystyy tehostamaan ja monipuolistamaan metalli-, teräs- ja alumiinikappaleiden maalauspalveluita aivan uudelle tasolle aiemmasta.

– Etenkin joustavuus paranee, kun märkä- ja jauhemaalaamo saadaan samaan linjaan. Voimme esimerkiksi hoitaa esikäsittelyn ja ensimmäisen kerroksen jauheella ja pinnan märkämaalaamalla. Tai kaksisävyiset kohteet vetämällä ensimmäinen sävy jauheella ja toinen märkämaalilla, toimitusjohtaja Tommy Löfs kertoo.

Tilausten läpimenoaika lyhenee tuntitolkulla. Tuotteet, jotka ovat aiemmin kuivuneet vuorokauden, kuivuvat jatkossa uunissa kolmessa tunnissa. Korkean laadun varmistavat sertifioidut pintakäsittelytarkastajat. – Olemme erikoistuneet korkeimpien laatuvaatimusten pintakäsittelyihin. 

Teräsmäen yksikkö toimii nyt yhdessä vuorossa seitsemän työntekijän voimin. Mikäli volyymi lähtee toivottuun kasvuun ja tarvitaan kaksi vuoroa, henkilöstömäärä voidaan liki tuplata. Jopa kolmivuoro on kapasiteetin puolesta mahdollista. Löfsin asiakkaita ovat mm. Wärtsilä, ABB, Prima Power, Ferrum Steel ja Pohjanmaan rakennuspelti (PRP). Hyvien ja potentiaalisten asiakkuuksien vuoksi yritys halusi laajentaa nimenomaan Seinäjoelle.

– Täällä oli ja on hyvä imu, Tommy Löfs toteaa ja kehuu vastaanottoa. – Uskon vahvaan kasvuun. 

Sijoittuminen Seinäjoella juuri Teräsmäkeen oli luontevaa, kun Löfs osti JK-Paintingin liiketoiminnan. Toimipaikka saa Löfsiltä kiitosta.

– Kappaleet joudutaan joka tapauksessa siirtämään kumipyörillä. Ei ole suurta merkitystä, onko välimatka kaksi vai 15 kilometriä. Tässä naapurissamme sijaitsee iso sinkitystehdas, joten autoja liikkuu alueella joka tapauksessa paljon. 

Löfs Ab Oy
Pintakäsittelyalan yritys
Perustettu 1989
Omistus: Löfsin perhe
Työntekijöitä: 60
Liikevaihto: 5,5 Meur (2019)
Päätoimipaikka Luodossa
Tutustu Löfsin palveluihin: https://lofs.fi/

Kuvassa: Löfsin veljeksistä Tommy (vas.) toimii perheyrityksen toimitusjohtajana, veli Jacob Seinäjoen yksikön tuotantopäällikkönä.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa