Matkalla tj:ksi 

Harjoittelijamme Hanna Manninen esittäytyy

Moikka! Olen Hanna Manninen, 26-vuotias kolmannen vuoden kulttuurituotannon opiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulussa ja tällä hetkellä suoritan päättöharjoitteluani Intossa. Olen reipas moniosaaja: minulta hoituvat niin graafinen suunnittelu, tapahtumatuotanto kuin audiovisuaaliset tuotannot. Erityisesti markkinointiviestintä, hallinnolliset työtehtävät, verkosto-osaaminen sekä asiakkuudet kiinnostavat. Tämän harjoittelun tavoitteena on kirkastaa ajatuksiani tulevaisuuden suhteen, saada kokemusta hieman tuntemattomilta osa-alueilta sekä syventää aiempaa osaamistani.

Into Seinäjoki Oy oli minulle jo ennestään tuttu opiskelun kautta. Intossa minua viehättävät monipuoliset ja haastavat työtehtävät sekä ystävällinen ja avoin työilmapiiri. Harjoittelu Intossa tarjoaa sopivan haastavan ympäristön kokeilla uutta ja haastaa itseään ammatillisesti. Täällä pääsen olemaan osa niin kansainvälisiä kuin kotimaisia projekteja. Täysin uusina osa-alueina itselleni tulee esimerkiksi hankkeistaminen sekä yritysten sijoittumisen tukeminen.

Näin alkuun olen ollut mukana kansainvälisessä AirportHUB-hankkeessa, tehnyt sisältöä sekä grafiikkaa hankkeen nettisivuille sekä ollut mukana monenlaisissa videopalavereissa. Lisäksi olen ollut mukana mm. suunnittelemassa tulevia webinaareja sekä tutustunut Inton työntekijöiden toimenkuviin. Keväällä on luvassa ainakin Liikeideat lentoon -sparraamista, työskentelyä erilaisissa projekteissa ja hankkeissa, tapahtumatuotantoa sekä Seinäjoen markkinoimista yrityksille. Pitchaaminen on jo ennestään tuttua tapahtumatuotannon puolelta, mutta tässä mittakaavassa minulla ei ole vielä kokemusta.

Tulevaisuudessa haaveenani on toimia visionäärisenä ja oikeudenmukaisena toimitusjohtajana omassa yrityksessäni. Sitä ennen kuitenkin kerrytän tietotaitoani palkkatöissä ja hankin paljon osaavia ammattilaisia ympärilleni.

 

Ota siis yhteyttä ja verkostoidutaan! Hanna Manninen, työpuhelin 050 345 0618, hlökoht. 040 545 3240, https://www.linkedin.com/in/hanna-i-manninen/

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa