MiniHackista ideaa healthy kids -teeman palveluiden tuotteistamiseen

Tule mukaan eri alojen ammattilaisten workshopiin ideoimaan ja verkostoitumaan

Seinäjoella tarjoutuu 13. maaliskuuta erinomainen mahdollisuus osallistua toimialarajattomaan ideointisessioon, jossa syntyy tuote- ja palveluideoita lasten ja nuorten hyvintoinnin edistämiseen.

– Järjestämme osana Healthy Kids of Seinäjoki -konferenssia MiniHack-tapahtuman, jossa työstetään yritysten ja asiantuntijoiden kanssa kahta erilaista haastetta: digitaalisia ratkaisuja tulevaisuuden päiväkotiin sekä avaimia tupakka- ja nuuskatuotteiden käytön ehkäisyyn, projektipäällikkö Maria Ahvenniemi Into Seinäjoesta kertoo.

MiniHackin järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Inton Healthy Kids of Seinäjoki – New Solutions to Growth – hanke sekä BaltCityPrevention -hanke.

Haasteen MiniHackiin ovat tarjonneet liikuntapäiväkoti JUMP sekä Seinäjoen sosiaali- ja terveyskeskus. JUMPin tavoitteena on löytää uusia digitaalisia sovelluksia auttamaan entistä aktiivisemman päiväkotipäivän rakentamista. Seinäjoen sosiaali- ja terveyskeskus odottaa uusia ideoita, joilla ehkäistään tupakan ja nuuskan käytön aloittamista. Ideoita myllyttävät tohtorikoulutettava Johanna Nyman Turun yliopistosta sekä FT Eero Haapala, lasten ja nuorten liikuntafysiologian dosentti Jyväskylän yliopistosta.

– Kiinnostavia ja tärkeitä teemoja. Tavoittelemme molempiin teemoihin ainakin kahta ryhmää, jotta saamme mahdollisimman monipuolisia ideoita. Tosi hyvä sauma yrityksille ja ammattilaisille, jotka tekevät bisnestä tai tutkimusta näillä aloilla. Parhaimmillaan MiniHack tarjoaa suoran bisnesidean tai tutkimusaihion, Ahvenniemi kannustaa.

Mini Hack on maksuton oheisohjelma kansainvälisessä lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin konferenssissa, joka järjestetään Seinäjoella 12.-14.3.2019. Tänä vuonna puhujina muun muassa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja Mikko Lilja (Hintsa Performance), kognitiivisen suoriutumisen ja ravitsemuksen innovaatioista alustava Marika Laaksonen (Fazer Group) sekä Liikkuva koulu -mallia Etelä-Koreassa soveltava Jae-Heon Kang (Sungkyunkwan University).

Ilmoittaudu mukaan rekisteröitymällä TÄÄLLÄ. Valitse oheisohjelmista MiniHack. Osallistuminen on maksuton.

Lisätietoja: Maria Ahvenniemi, projektipäällikkö maria.ahvenniemi@intoseinajoki.fi p. 044 535 6653 tai Sanna Valkosalo, projektipäällikkö sanna.valkosalo@seamk.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa