Muista hyödyntää toimitilat.seinajoki.fi

Toimitilat.seinajoki.fi-verkkosivulla liikkuu jatkuvasti 120-150 vapaana olevaa toimitilaa. Muistutammekin sekä tilojen tarvitsijoita että tarjoajia hyödyntämään maksutonta palvelua. Varsin moni on saanut tilan myytyä tai vuokrattua palvelun kautta.

– Syyskuussa toteutetun viimeisimmän palautekyselyn mukaan 70 prosenttia palvelua käyttäneistä on saanut suoran yhteydenottopyynnön sivustolle jättämästään ilmoituksesta, ja näistä lähes 40 prosenttia on vuokrannut tilan ko. yhteydenottopyynnön ansiosta, Niina Koskipalo Intosta kertoo. 

Palvelulla halutaan Koskipalon mukaan auttaa uusia yrityksiä löytämään sopivat tilat ja mahdollistaa olemassa olevien yritysten kasvu. 

– Samalla sivusto toimii myös kätevänä “yhden vilkaisun” alustana yrityksille, jotka pohtivat sijoittumista Seinäjoelle. Palvelumme tarkoitus on tukea myös paikallisia kiinteistönomistajia ja vuokranvälittäjiä heidän työssään.

Tilan omistaja voi itse jättää ilmoituksen vuokrattavasta ja/tai myytävästä tilasta kätevästi sivuston “Jätä ilmoitus” -linkin kautta. Ilmoitukseen voi myös liittää kuvia ja pohjapiirroksia.

Tilan etsijä voi määritellä hakutoimintoon omat kriteerinsä (esimerkiksi pinta-ala tai varustelu) ja saada siten listauksen juuri omien tarpeidensa mukaisista tiloista. 

– Mikäli laajasta valikoimasta ei löydy yritykselle sopivaa toimitilaa tai tonttia, Into Seinäjoki auttaa räätälöidysti etsimisessä.

 

Lisätietoja: Niina Koskipalo, puh. +358 50 4300 792, niina.koskipalo@intoseinajoki.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa