Myyntiliidejä Euroopasta helmikuu 2021

Poimi tästä myyntiliidejä Euroopan markkinoilta

1. Irlantilainen julkinen toimija etsii kestäviä työvaatteita/henkilökohtaisia suojavälineitä

Etsivät valmistajia tai toimittajia, jotka pystyvät tarjoamaan kestäviä ja innovatiivisia henkilökohtaisia suojavarusteita. Haussa on mm. työkäsineitä, liivejä, vaatteita, kenkiä.

2. Ranskalainen yritys etsii polypropeenista valmistettuja pusseja

Ranskalaisella yrityksellä on 40 vuoden kokemus pakkausratkaisuista maatalous- ja teollisuussektorille. Nyt he etsivät valmistajaa pusseille, jotka on tehty valkoisesta ja kirkkaasta elintarvikekäyttöisestä polypropeenista. Pussien koko vaihtelee 25 x 40, 35 x 60, 70 x140 tai 60 x 120 cm. Toimitusmäärä vuosittain n. 200 000 kpl.

3. Brittiläinen yritys etsii innovatiivisia lahja- ja tarvike-esineitä valikoimiinsa

Yritys on erikoistunut innovatiivisiin, vähän erilaisiin ja hauskoihin kodintarvikkeisiin ja lahjaesineisiin. Heillä on asiakaskuntana tavarataloja, postimyynti- ja kodintavaroiden vähittäiskauppoja.

4. Portugalilainen yritys etsii uusia energiatehokkuuteen, vedenkulutukseen ja orgaanisen jätteen poistamiseen liittyviä ratkaisuja ja tuotteita

Yrityksellä on 10 vuoden kokemus erilaisista energiatehokkuushankkeista sekä vedenkulutukseen ja orgaanisen jätteen poistamiseen liittyvistä hankkeista. Nyt he etsivät valikoimiinsa teknisiä ratkaisuja, jotka keskittyvät energian ja veden kulutuksen ja sitä kautta hiilipäästöjen vähentämiseen tai säästöjen tuottamiseen. Lisäksi yritys etsii myös ravintoloille ja hotelleille ratkaisuja orgaanisen jätteen vähentämiseen.

Lisätietoja: Satu Alapiha, satu.alapiha@intoseinajoki.fi / 050 383 0355.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa