Mitä on älykäs valmistus tänä päivänä entä huomenna? Hyötyisikö yrityksesi joustavasta tuotantoympäristöstä?

SeAMKin laboratorioon on syntymässä pitkälle automatisoitu ja joustava tuotantoympäristö IXFactory (Industry X Factory), joka mukautuu erilaisiin tuoteversioihin ja eräkokoihin. Tuotantoympäristö IXFactory toimii myös älykkään valmistuksen tutkimus- kehitys- ja innovaatioympäristönä.

Janne Kapela Seinäjoen ammattikorkeakoulusta avaa, että älykkääseen tuotantoympäristöön liittyvän työn tavoitteena on edistää älykkään ja joustavan tuotannon sekä sen mahdollistavien teknologioiden, kuten robotiikan, automaation, konenäön, teollisen internetin osaamista, kehitysavauksien ja innovaatioiden syntymistä alueen yrityksissä.

Tutustu hankkeeseen tarkemmin SeAMKin verkkosivuilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos aihepiiri kiinnostaa sinua.

Pitchauksesta bisnestä -julkaisusarjaa toteutetaan osana Into Seinäjoki Oy:n koordinoiman Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen (EAKR) toimintoja. Sarjalla halutaan tehdä alueella tehtävää tutkimusta ja sen tarjoamia mahdollisuuksia tutuksi, nostaa esiin kärkialoihin, ruoka ja teknologia, liittyviä ajankohtaisia teemoja ja luoda mahdollisuuksia globaaliinkin kasvuun Seinäjoen alueella.

Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekemisen koordinaatio on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa.  Seinäjoen kaupunki on tämän sopimuksen myötä on osa valtakunnallista Innokaupungit-verkostoa. Innokaupungit ovat luomassa Suomesta maailman toimivinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä vuoteen 2030 mennessä! Tutustu Innokaupunkien tekemiseen osoitteessa www.innokaupungit.fi