intoseinajoki.fi
13.12.2019

Positiivisella sykkeellä vuoteen 2020

Inton vuosi on ollut perinteisen vilkas ja monipuolinen. Olemme järjestäneet yksin tai yhdessä kumppaneidemme kanssa kymmeniä tapahtumia, jotka ovat tarjonneet alueen yrityksille ideoita liiketoimintansa kehittämiseen. Olemme sparranneet aloittavia ja toimivia yrityksiä, olemme edesauttaneet uusien yritysten sijoittumista alueellemme. Olemme myös yhdessä kaupungin kanssa markkinoineet avaruuden pääkaupunkia työ- ja asuinpaikkana sekä matkailukohteena.

– Vuoden kuluessa on juhlittu Prima-Powerin tehtaan ja Ideaparkin avajaisia ja Seinäjoen jälleen kerran erinomaista ykkössijaa Elinkeinoelämän keskusliiton yritysilmapiirikyselyssä ja juuri tällä viikolla julkistuneessa Taloustutkimuksen kuntien imago -tutkimuksessa. Tällaiset asiat vahvistavat kaupunkimme imagoa ja vetovoimaa, mutta meitä kehittäjiä ilahduttaa jokainen onnistumistarina: uuden yrityksen syntyminen, uusien osaajien rekrytoiminen yrityksiin, kone- ja laiteinvestoinnit, yksittäiset tonttikaupat ja onnistuneet vientiponnistelut. Niistä syntyy kokonaisuutena ilahduttavaa tekemisen tuntua, toimitusjohtaja Leena Perämäki toteaa.

Suositteluindeksi ponnahti yli 50:n

Perämäki iloitsee myös Inton saamasta asiakaspalautteesta. NPS eli suositteluindeksi kipusi tänä vuonna peräti 51:een. 59 % vastanneista antoi NPS:ksi arvosanan 10 tai 9. Liki 90 %:n mielestä mielikuva Intosta on joko positiivinen tai erittäin positiivinen.

– Paljon hyvää on tapahtunut tänä ja vuonna ja paljon töitä riittää ensi vuodeksi mm. keskustan ja asemanseudun kehittämisessä sekä yritysten kansainvälistymisen edistämisessä.

Ennen ryntäämistä vuoden 2020 tavoitteiden kimppuun toivotamme koko Inton väen voimin sinulle ja läheisillesi rentouttavaa joulunaikaa!

Inton tulokset tähän mennessä tältä vuodelta näet alla olevasta kuvasta.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa