Rytmikorjaamolle reilusti uutta toimistotilaa

Seinäjoen Rytmikorjaamolle on kesän aikana valmistunut liki 500 neliötä uutta toimistotilaa. Tilat toimistoille napattiin isosta aulasta. Uusiin tiloihin ovat muuttaneet RD Velho ja Certum. RD Velholla oli aiemmin toimisto Framissa ja Certumilla Rytmikorjaamon yrityssiivessä.

– Halusimme ison aulatilan aiempaa tehokkaampaan käyttöön ja helpottaa sekä Framin että Rytmikorjaamon lisätilatarpeita. Nyt saimme kahdelle yritykselle selkeästi aiempaa suuremmat tilat kasvaa ja kehittyä. Lisäksi aulaan valmistuu vielä yksi noin 50 neliön yritystila, Rytmikorjaamo Oy:n toimitusjohtaja Jyri Peuranen toteaa.

Tilaremontin suunnitteli arkkitehti Jussi Kantonen Jyväskylästä. Hän vastasi aikoinaan myös Rytmikorjaamon yritysosan tilasuunnittelusta. Tilat rakensi seinäjokelainen Kontiomaa.

Rytmikorjaamon alkuperäinen saneeraus valmistui alkusyksystä 2011. Luovien alojen yrityksille ensisijaisesti suunnatun talon käyttäjäkunta on vuosien mittaan laajentunut eritoten suunnittelu- ja taloushallintopalveluihin. Yhteensä Rytmikorjaamolla toimii 33 eri yritystä ja organisaatiota.

Rytmikorjaamon omistavat Into Seinäjoki Oy ja Seinäjoen kaupunki.

RD Velho Oy 

RD Velho on älykkään liiketoiminnan kehittäjä sekä tuotekehityksen ja ohjelmistokehityksen ammattilainen. Ydinosaamista ovat asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen, tietojärjestelmät ja ohjelmistot, mekaniikka, sulautetut laitteet ja muotoilu.

Aiemmin Seinäjoen toimipiste Framissa.

Rytmikorjaamon uudet n. 300 neliön tilat mahdollistavat työpisteet noin 25:lle ammattilaiselle. Tavoitteenamme onkin toiminnan ja henkilökunnan määrän vahva kasvu. Parkkipaikkoja on kiitettävästi ja erilaiset tapahtumat Rytmikorjaamolla tuovat meille myös alueellista näkyvyyttä ja luovan ilmapiirin.” Site Manager Mika Sorri

Certum Oy 

Certum tarjoaa yrityksille uniikin taloushallintopalvelukonseptin. Rytmikorjaamolla yrityksellä oli aiemmin 2 toimistotilaa, nyt yksi isompi (n. 120 m2). Työskentelee 6-10 henkilöä, tavoitteena vahva kasvu.

Rytmikorjaamo on erinomainen paikka meille. Sijainti hyvä ja asiakkaiden helppo tulla. Täällä on ravintola, joka palvelee sekä omaa henkilökuntaa että asiakastapaamisia. Vuokranantajana Into/Rytmikorjaamo Oy erittäin yhteistyöhaluinen ja -kykyinen. Aina löytyy ratkaisu kaikkiin haasteisiin.” Toimitusjohtaja Kristiina Peltola

Onko sinulla tarvetta toimistotiloille? Tarkista tilanne osoitteessa toimitilat.seinajoki.fi tai soita Jaana Paavola, puh. 020 124 4003.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa