Seinäjoen teknologiapalkinnon saa vuonna 2022 Jucat Oy. Jucat Oy on seinäjokelainen teknologiayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisia tuotannon tehostamisen, automatisoinnin ja robotisoinnin ratkaisuja, jotka takaavat liiketoiminnan kilpailukyvyn ja tarjoavat erinomaisen alustan myös tuotannon jatkokehitykselle.

Teknologiapalkinto myönnettiin nyt 17. kerran. Palkinto on arvoltaan 5 000 €.

Kordelinin säätiön Seinäjoen kaupunkirahaston jäsen, asiakkuusjohtaja Jukka Pajunen Into Seinäjoki Oy:stä kertoo valinnasta seuraavasti:

– Jucat Oy on edelläkävijä ja vakuuttava kehittäjä omalla alallaan. Jucat toimii hyvin asiakaslähtöisesti ja tuottaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja asiakkailleen. Yritys edesauttaa omalla innovatiivisella toiminnallaan koko teknologia-alan kilpailukyvyn kehitystä.

Toimitusjohtaja Jukka Rintala iloitsee tunnustuksesta.

– Olemme hyvin otettuja tällaisesta arvostuksesta. Se kertoo, että olemme varmasti tehneet jotain oikein. Meillä on tilauskirjat täynnä ja katseet on suunnattu vuoden 2023 kauppoihin. Vuodesta 2021 toteutetut voimakkaat satsaukset vientiin näyttävät tuottavan positiivisia merkkejä ja näin ollen odotamme viennistä merkittävää osaa ja kasvua vuodelle 2023. Kiitos vielä huomionosoituksesta koko meidän Jucat-tiimin puolesta.

 

Jucatin robottijärjestelmä

Jucat Oy:

  • Yksi alansa kärkiyrityksiä Suomessa. Hakee vahvaa kasvua viennistä
  • Tuottaa innovatiivisia ratkaisuja valmistavan teknologiateollisuuden yrityksille tuotannon tehostamiseen, kehittämiseen ja automatisointiin.
  • Suunnittelee ja valmistaa tuotannon valmistuslinjoja asiakkailleen niin Suomessa kuin kansainvälisesti.
  • Vakiotuotteita ja räätälöityjä asiakasratkaisuja, mm. automatisoituja valmistuslinjoja kuten kappaleenkäsittelylaitteita ja hitsausautomaatioratkaisuja kuten hitsausrobottisoluja
  • Konseptisuunnittelu, tuotannon automatisoinnin ja robotisoinnin ratkaisut ja laitteet tuottavat asiakkaille kilpailukykyä, laatua, ergonomiaa ja turvallisuutta.
  • Verkostoitunut muiden toimijoiden kanssa mm. huolto- ja ylläpitopalveluissa
  • Yritys on perustettu vuonna 2001, liikevaihto on noin 3 M€, 15 työntekijää.

 

Seinäjoen teknologiapalkinnon myöntää Alfred Kordelinin säätiön Seinäjoen kaupunkirahasto. Alfred Kordelinin säätiö on yksityinen yleishyödyllinen apurahasäätiö. Säätiö jakaa vuosittain apurahoina ja palkintoina noin 5 miljoonaa euroa. Seinäjoen kaupunkirahasto on yksi kuudestatoista Alfred Kordelinin säätiön kaupunki- ja kohderahastosta.

 

Pääkuvassa vasemmalla myyntipäällikkö Anssi Koski ja oikealla toimitusjohtaja Jukka Rintala.

Lisätiedot: Jukka Pajunen, johtaja, Into Seinäjoki Oy, jukka.pajunen@intoseinajoki.fi, puh. 044 418 1215

 

Seinäjoen teknologiapalkinnon saaneet:

2005 teollisuusneuvos Jorma Lillbacka

2006 insinööri Markku Rintaniemi

2007 Plantool Oy:n tuotekehitystiimi

2008 DI, hall. pj. Veikko Rintamäki

2009 Centaurea Oy

2010 Seamk:n Tekniikan yksikön projektipaja-toiminta

2011 Lumikko Oy

2012 Exertus Oy

2013 Lämpöässä Oy

2015 Jakamo Osakeyhtiö

2016 CoastOne Oy

2017 Pasi Haaramäki

2018 Markus Ylä-Ilomäki, Reaktor

2019 RMK Vehicle Corporation Oy

2020 Epec Oy

2021 Sofica Oy