Simsalabim

– Olen noita. Minulla on taikasauva. Voin tehdä ihan mitä vain pyydät. 

– No taio korona pois.

– Viuh ja simsalabim. Jaa eikö lähtenyt? Lupasinko, että lähtee heti? Eiiii. Tämä taika toteutuu vasta kesällä. Tai ensi vuodenvaihteeseen mennessä. 

– No palauta sitten koko maailma sellaiseksi kuin se oli ennen koronaa.

– Viuh ja simsalabim. Jaa eikö palautunut? Lupasinko, että palautuu heti ja kokonaan? Lupaan, että palautuu varsin monelta osin. Pääset sinne himoitsemallesi Rodoksen matkalle ja voit järjestää hääsi ja mennä Juha Tapion keikalle (niin, pitänee taikoa lisää, että hän palaisi tauolta). Niin ja voit edelleen viettää perheesi kanssa päivän ostosparatiisissa, jota myös viihdekeskukseksi saatetaan kutsua. Voit käydä treeneissä tutun kaveriporukan kanssa ja halata ja rutistaa maalin kunniaksi. Voit yskäistä hihaasi ilman, että lähellä olevat säpsähtävät ja joku tukkii tikun nenääsi.

Lupaan, että tähän ei ole paluuta. Ainakaan, jos minä saan päättää. Ja saanhan minä. Matkustat tunnin tapaamisen vuoksi kuusi tuntia junassa (vielä pahempaa, omassa autossa). Istut toimistolla klo 8-16 kuin tatti, koska pomo on niin päättänyt. Menet palaveriin ja kättelet kaikki kymmenen muuta osallistujaa, vaikka tapaatte muutoinkin vähintään kerran viikossa. 

– Tuntuu, että olet aika onneton noita. 

– Ai kuinka niin?

– Vaatimattomia ovat lupauksesi. 

– No yhden lupaan.

– Ai minkä?

– Vuosi vaihtuu pian… ja sinä aloitat laihdutuskuurin. 

 

Sanna Männikkö, puh. 040 571 9998, sanna.mannikko(at)intoseinajoki.fi

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa