Näin kesän keskellä on hyvä jo kurkkia syksyyn, jossa avaruuden pääkaupungin omalaatuinen Space Pitch -tapahtuma jo häämöttää! Nyt järjestyksessään neljäs Space Pitch startup-tapahtuma pidetään 24.10.2024 Rytmikorjaamolla Seinäjoella. Tapahtumaan odotetaan yli sataa osallistujaa niin Etelä-Pohjanmaan alueelta kuin ympäri Suomea. Kaikki startup-yrittäjät, sijoittajat, mentorit ja kasvukumppanit ovat tervetulleita!

Space Pitch -tapahtuma tarjoaa viihdyttävän ja jännittävän ohjelman, joka sisältää startup-kisan, jossa toinen toistaan kiinnostavammat yritykset esittelevät uusia innovaatioitaan ja liiketoimintaansa ”leijonakaartille”. Lisäksi tarjolla on inspiroiva puheenvuoro startup-maailman huipulta sekä uusia verkostoja hyvän ruoan äärellä.

Startup-kisan haku on NYT auki!

Space Pitch -tapahtuman kiistattomana kohokohtana on startup-kisa, jossa kasvuhakuiset yritykset kisaavat kiinnostavuutensa ja kasvupotentiaalinsa näkökulmasta. Lokakuiseen tapahtumaan valitaan noin 10 finalistia pitchaamaan yleisön ja leijonarivistön eteen. Kilpailu tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada yritys ja sen innovaatiivinen ratkaisu potentiaalisten sijoittajien ja yhteistyökumppaneiden nähtäville.

Hakulomake startup-kisaan löytyy TÄSTÄ. Haku on auki 31.8.2024 klo 23.59 saakka. Finaaliin valitut yritykset julkistetaan syyskuussa, ja kaikille hakijoille ilmoitetaan miten ovat kisassa pärjänneet.

Leijonakaartiin on varmistunut jo Nordean Startup & Growth -yksikön vetäjänä toimiva Vesa Riihimäki. Vahvistamme kesän ja alkusyksyn aikana leijonarivistöön vielä startup-ympyröistä tuttuja sijoittajia tai vaikuttajia, jotka sparraavat finalisteja tapahtumassa Leijonan luolasta tutulla tavalla. Aiemmilta vuosilta tiedämme, että Space Pitch on tarjonnut mm. advisor-tyyppisiä mahdollisuuksia mukana olleille yrityksille.

Parhaat pitchaajat palkitaan tuntuvin palkinnoin. Voittajalle on luvassa muun muassa ehdollinen sijoitus Etelä-Pohjanmaan kasvurahastosta ja räätälöityjä kasvupalveluita Into Seinäjoki Oy:n toimesta. Palkintokokonaisuus taitaa vielä tuostakin karttua, joten pysy kuulolla! Tapahtuman kumppanit ovat aiemmissa tapahtumissa palkinneet suosikkejaan myös kasvuyrityksille houkuttelevin palkinnoin.

Mutta hei, yrittäjä! Älä jätä tätä mahdollisuutta käyttämättä, vaan hae mukaan pitchaamaan ja kilpailemaan huikeista palkinnoista.

Voit myös tulla inspiroitumaan osallistujana kasvuyrittäjyyttä huokuvan tapahtuman äärelle, muista siis varata tapahtumapäivä jo kalenterista, 24.10.2024.

LUE LISÄÄ KISASTA JA HAE MUKAAN >>

Tämä tapahtuma on osa Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen aktivointi- ja Food & Tech Startup – ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeita. Hankkeita rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto Euroopan aluekehitysrahastosta.