Test it: Kruunaa itsesi tangokuninkaalliseksi uudessa sovelluksessa 

Tänä vuonna kuka tahansa voi kruunata itsensä tangokuninkaalliseksi lataamalla sovelluksen. Jyväskyläläisen Memorandumin kehittämässä sovelluksessa on kruunujen lisäksi esitelty Tangomarkkinoiden historiaa. Aikajanalta löytyy niin tiedot jokaisen vuoden kuninkaallisista kuin muutakin kuva- ja tekstitietoa. Sovellus on ladattavissa Android-laitteisiin nimellä “Tangomarkkinat”. 

– Halusimme syventää kävijäkokemusta lisätyn todellisuuden avulla. Lisäksi Tangomarkkinoiden pitkä historia saa sovelluksessa arvoistaan näkyvyyttä. Meitä luonnollisesti kiinnostaa tietää, miten tapahtumakävijät ottavat sovelluksen vastaan, Memorandumin asiakkuuspäällikkö Juha Laakkonen valottaa taustoja. 

Tangomarkkinoilla on iso ja uskollinen fanijoukko, joka janoaa tangotietoutta.  -Lisätyn todellisuuden avulla toivomme myös uusien kohderyhmien löytävän tangon taian. Tämä mahdollistaa tangokokemuksen myös turvallisesti kotisohvalta ja palaamisen tapahtumafiiliksiin ympäri vuoden, kommentoi puolestaan tapahtumakoordinaattori Annika Lukinmaa Seinäjoen Tangomarkkinoilta.  

Päätös sovelluksen toteuttamisesta tehtiin jo paljon ennen koronaa, mutta tämä ja monet Test it –tapahtumista buustia bisnekseen –hankkeen pilotit ovat soveltuneet hyvin muuttuneeseen tilanteeseen. – Tässä appissa yhdistyy oivaltavalla tavalla hauskuus & jakamisen ilo ja toisaalta historiafaktat. Ei siis mikään perinteinen tapahtumasovellus, iloitsee hankkeen projektipäällikkö Johanna Rintamäki Into Seinäjoesta.  

 

 

Memorandumin Tangomarkkinat-sovellus on osa Into Seinäjoen Test it –tapahtumista buustia bisnekseen –hanketta, jota rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta.  

Lisätiedot:
Into Seinäjoki Oy
Projektipäällikkö Johanna Rintamäki, 040 592 7518 

Memorandum Unlimited Oy
Asiakkuuspäällikkö Juha Laakkonen, 050 331 1263 

Meidän Tangot/Seinäjoen Tangomarkkinat
Tapahtumakoordinaattori Annika Lukinmaa, 044 7309 250

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa