TEST IT: Soivan kelopuun avulla testataan luontoelämystä PowerParkissa

Kelosound Oy tuo rauhoittavan ja stressiä lievittävän soivan ja halattavan KELOSOUND® kelopuun testattavaksi keskelle PowerParkia 1.-2.7.2021. Yritys selvittää elämystilassa vierailevien testaajien kokemuksia ja fyysisiä reaktioita, kun he oleskelevat soivan kelopuun läheisyydessä.

Adrenaliini- ja endorfiinitasot korkealla, sydän tykyttää, mieli on valpas ja mahassa kieppuu – melko yleisiä tuntemuksia huvipuistossa. Kelosound Oy tuo rauhoittavan ja stressiä lievittävän soivan ja halattavan Kelosoundin kelopuun testattavaksi keskelle PowerParkia 1.-2.7.2021. Yritys selvittää elämystilassa vierailevien testaajien kokemuksia ja fyysisiä reaktioita, kun he oleskelevat soivan kelopuun läheisyydessä.  

Kelosound -tuotteiden testaukseen osallistuvilta mitataan verenpaine ja syke ennen ja jälkeen kelokokemuksen. Lisäksi testaajia haastatellaan kokemuksesta.

Aikaisemmin on todistettu, että halaaminen vapauttaa stressiä, luontoäänet rauhoittavat ja tietyt luontoäänet auttavat ihmisiä nukahtamaan helpommin.
– On mielenkiintoista selvittää isommalla otannalla kelon hyvinvointivaikutuksia konkreettisilla mittauksilla eli sitä miten tuotteet vaikuttavat verenpaineeseen ja sykkeeseen. Kelosoundin yrittäjä ja perustaja Kirsi Ihalainen kommentoi. 

– Elämystila tuo kävijöille lisäelämyksen ja rauhoittumishetken aktiivisen huvipuistopäivän keskelle. Uskon, että tämän tyyppisillä tuotteilla olisi meillä käyttöä, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma lisää. 

Kelosound -testauksen elämystila toteutetaan osana Test it –tapahtumista buustia bisnekseen –hanketta, jossa yritykset testaavat uusita tuotteita ja palveluita suurtapahtumissa. Koronan takia Kelosoundin testi siirtyi Pytinki-messuilta PowerParkiin. 

-Uskon, että tämä herättää suuressa yleisössä eniten kiinnostusta verrattuna muiden kahdeksan yrityksen pilotteihin, kommentoi hankkeen projektipäällikkö Johanna Rintamäki Into Seinäjoki Oy:stä. 
-PowerPark voidaan laskea kolme kuukautta kestäväksi suurtapahtumaksi – tämäkin on kuin miniyhteiskunta aidattuine alueineen. Täällä testataankin kahta muuta tuotetta/palvelua, lisää Rintamäki.  

KELOSOUND®-testauksen elämystila löytyy PowerParkista 1.7. klo 11-19 ja 2.7. klo 11-15. 

Lisätiedot: 

Projektipäällikkö Johanna Rintamäki, Into Seinäjoki Oy, 040 592 7518
Toimitusjohtaja Kirsi Ihalainen, Kelosound, 050 596 9078
Johtaja Mikko Kiviluoma, PowerPark, 050 383 6651 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa