Varaa jo paikkasi Pohjanmaan Teollisuus 2020 -messuille

Nyt on täydelliset hetket varata osasto Pohjanmaan Teollisuus 2020 -messuilta! Seinäjoki Areenassa 13. toukokuuta järjestettävä Pohjanmaan Teollisuus 2020 -messutapahtuma on myynyt hyvin. Nyt kannattaa olla nopeasti asialla, jos haluat omalle yrityksellesi messuosaston.

Into on kumppanina messujen ohjelman tuotannossa ja edistämässä verkostoitumismahdollisuuksia. Rekisteröidy mukaan tapahtumaan ja tule esittelemään yrityksesi osaamista potentiaalisille ostajille/yhteistyökumppaneille.

– Me intolaiset vastaamme mm. treffipisteestä, jonne voit varata etukäteen tapaamisia messujen käytössä olevan Brella-verkostoitumistyökalun avulla. Intolla on myös osasto, jonne voit tulla tapaamaan ja juttelemaan ajankohtaisista asioista, asiakkuusjohtaja Jukka Pajunen kertoo.

Pohjanmaan Teollisuus 2020 on toista kertaa järjestettävä ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja päättäjät. Tapahtuma on kävijälle tehokas verkostoitumistapahtuma, jossa on saman päivän aikana mahdollisuus tavata johdon, tuotannon, suunnittelun ja hankinnan edustajia.

Pohjanmaan Teollisuus koostuu messujen lisäksi tietoiskuista ja puheenvuoroista, joissa alan huippuasiantuntijat tuovat esiin ajankohtaista tietoa teollisuuden hankkeista, työvoimatarpeesta sekä sopimusvalmistajien ja kumppaneiden roolista teollisuuden liiketoiminnassa.

Varaa oma näyttelypaikkasi tehokkaaseen ja odotettuun tapahtumaan!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa