Yrittäjäksi omistajanvaihdoksella

Kiinnostaako sinua yrittäjyys? Tuntuuko, että hyvän yritysidean keksiminen on kiven takana? Yrittäjäksi voi lähteä myös omistajanvaihdoksen kautta. Saat valmiin asiakaskunnan ja liiketoiminnan, joka odottaa uutta kartanlukijaa!

Haastattelimme kolmen yrityksen edustajia omistajanvaihdoskokemuksista. Katso lyhyet videot ja innostu sinäkin. Mikäli yrittäjyys kiinnostaa, voit aloittaa osallistumalla Inton alkavan yrittäjän sparrauksiin ja jatkaa sitten Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien omistajanvaihdosopalveluun tutkimaan sopivia ostettavia yrityksiä.

Videot toteutti Inton harjoittelijana syksyn ansiokkaasti toiminut Benjami Hautala.

Koneita.com

Tuomas Tukeva on toiminut yrittäjänä jo useita vuosia. Hänenkin yritystarinansa sai alkunsa omistajanvaihdoksesta. Videolta kuulet Tuomaksen ajatuksia omistajanvaihdoksesta ja siten yrittäjäksi lähtemisestä. ”Yritystoiminnan voi ostaa ihan tavallinenkin ihminen, se ei välttämättä tarkoita korporaatiotason juttuja.”

 

Kabacka

Joni Kormano, Tatu Lahti ja Niko Kynsilehto lähtivät yrittäjiksi omistajanvaihdoksen kautta. Liiketoimintasuunnitelma oli valmiina vähän vastaavanlaisesta yrityksestä, mutta miksi perustaa alusta asti, kun vaihtoehtona on myös omistajanvaihdos. ”Hemmingin Aila puhui, että helpompi hypätä liikkuvaan junaan, kun lähteä itse rakentamaan alusta loppuun.” Kuuntele yrittäjien ajatuksia omistajanvaihdoksesta videon haastattelusta.

 

Elite Bikestore

Oskari Kivistö ja Krister Rothma toimivat Elite Bikestore yrittäjinä. Miesten mielestä omistajavaihdoksessa parasta on se, että saa opetella toimivaksi todetun liiketoimintamallin ja lähteä sitä kehittämään.

 

 

Ota yhteyttä:
Eeva Jussila, Into Seinäjoki, alkavan yrittäjän palvelut, puh. 040 508 7709, eeva.jussila(at)intoseinajoki.fi
Aila Hemminki, Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät, aila.hemminki(at)yrittajat.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa